Faroe adalarını da görür müyüz acaba
Kahreden haber geldi Nordic Horizons’la gelen varlıkları kullanıp yaparlar benzer görünüme sahip İzlanda. UK Rework başlasaydı paralel bir şekilde İrlanda’yı yapardı iki ekip ve daha keyifli olurdu orda gezmek ama daha hazır değiller belli ki. 2028’e kadar Türkiye gelecek ama dibine gelmişken yapsalardı diyorum burdan Avrupa’ya bir lojistik ağı var sonuçta.
Türkiye’yi yapmaya başlamış olsalar bile bir sonraki seneye yetişmezdi. Tahmin ediyorum ki Türkiye yapılırsa şayet yapım süresi en uzun süren DLC olacaktır. Öyle 1 sene içinde bitirmeleri tahminimce çok zor. Belki Nordic Horizons ile Iceland yakın zamanlarda peş peşe çıkarlarsa daha öncesinden Türkiye’ye dair çalışmalar da başlarsa belki o şekilde en erken erişebileceğimiz bir senaryo olur. Ama yine de Avrupa’da yapacakları yerler var tartışmalı yerler olsa da var yani…
o ara da uk yenilemeye geçilmiş olur irlanda gelir. en mantıklısı bu çünkü çuvalla para getirecek.
türkiye mümkün ama ben de olsam önce globalde önemli olan yeri yaparım ets 2 artık turistik odaklı bir harita ilerlemesine de sahip.
ayrıca zamanı gelince bu olayı daha iyi anlayacaksınız sadece bekleyin.
Bu arada landmark dosyasında İzlanda bilgisi Winterland Adasında etkinlik yaptığımız 1.49 sürümünden beri varmış. Winterland’ın geldiği sürüm olduğu için yedeği vardı. En geriye bakabildiğim bu. Muhtemelen Nordic Horizons DLC ile birlikte başladılar.
Karlı mevsim, yollar ile bayadır çalışıyorlardı Winterland bu yüzden yapıldı. Deneyimlerini ufaktan bize göstermek istediler.
Buzlu kahve yaz içeceğidir alın bakalım size 30 derece İzlanda’sı gibi günlük güneşlik gezinin bakalım İzlanda da. Bakalım bir farklılık getirecekler mi.
21 Haziranda izlandada kar oluyorsa aynı furka geçidi gibi kar texture basıp geçerler.Olmuyorsa dahada kolay biliyorsunuz.
Bu arada mevsimler gelse bile bence çok detaylı olmayacak.Eskiden İstediğimiz şeyler gelmeyince beklentimiz artıyordu.Kaliteli olsun diye gelmesi uzun sürüyor herhalde diyorduk.Fmod olayından beri oda bitti.
Volvonun bu yıl gelebilmesi için son 3 hafta kaldı
Bunuda hatırlatayım
Zuhahahhahahhah klasik scs
Dondurma nasıl kış mevsiminde yenebiliyorsa buzlu kahve de kışın içilebilir. Buna engel bir yasa yok ki.
Yukarıdaki @canko’nun attığı panodaki yazan çevirinin, çevirdiği şeyi yazdım Kendi kafamdan değil yani. Geri kalanı da oyunun geçtiği ortama ithafen yazdığım şey.
haklısın bi bakıma. mesela aklımızda öyle bir İngiltere var ki Promodsun yaptığı (hele Londra, etrafında 18 tane yolla bağlantılı oyunda) insanın İngiltere olmadan Norveç üzerinden oraya atlaması buruk bir etki yapar. Promodsun destan yazdığı haritalaşma Londra ve çevresidir. SCS emin olunbir gün yaptığında Promods kadar özenli yapmayacak oraları. Mesela Poland Rebuilding’in yaptığı (oyundaki en büyük şehir) Gdansk. Münih yapıldı fiyasko. ne ardındaki gerçekte olan Alplerin düzgün tasviri var ne Promodsun yaptığı kadar detay. Bunu Zaragoza, Valencia gibi şehirlerde de görebilir herkes. Yine de İzlanda pitoresk bir etki ile ve herkesin parmaklarını ısıracağı bir manzara ile gelecektir. Ama gün olan harman ola.
Ya hayır olum ya zaten Promods’ta tadını çıkarıyoz gelmesin yanlışlık falan olsun nolur ya ağlıcam a
harita editöründe bulunmuş
Karsız marsız izlanda görürsek yayında koparım
hep karlı olan yerleri karlı gösterirse sıkıntı olmaz ama mevsimleri duyurmadan izlanda duyurusu gelirse sabaha kadar gülmemiz normal karşılansın.
yazın da olsa oradaki hava malum hep kapalı oluyor. oradaki 2 tane havaalanı yaptım içim karardı toprak dokusundan
Nordicten sonraki için Benelüks rework ile İrlanda ihtimali suya düştü. Kaldı 2 ihtimal.
- İzlanda
- Bizim memleket
Mevsimler olmadan İzlanda’nın bir anlamı olmuyor. 2 sene sonra, Winterland gibi haritanin bir kisminda kar yağacak diğer kısmında kar yağmayacak olursa çok absürt bir durum ortaya çıkar. Çok karışık bir durum.
Mevsimleri oyun motoru izin verir mi acaba? Var mı öyle bir potansiyel