ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

Dlc performans olarak nasıl? Scs forumda takılmalardan bahsetmişler.

1 Beğeni

bende ispanya boyası da yoktu o dahil 47.62 ye aldım 38 kuruş kâr ettim sadece :smiley:

benim ekran kartı eski olduğu için anlık drop lar oldu. ama genelde iyiydi. 2 gb lık ekran kartı ile orta grafiklerde 100 ölçekleme ile max 30-40 fps alıyorum

1 Beğeni

Valla bende bütün DLC ler olduğu için İberia bana 45.2 yada 45.6 TL ye geldi.

hangi ekran kartını kullanıyorsun

Çok uygun gerçekten , İndirimde 36 TL filan olur bekleyenler olacaksa

1 Beğeni

A Coruna şehri harika ya çok güzel yapmışlar.

arkadaşlar bilbao da ACC firmasının üst kısmındaki yola bakarmısınız acayip bir droplar karşılaştım o bölgede sizlerde de varmı

:es:İspanya ve :portugal:Portekiz’in bulunduğu İber Yarımadası, Iberia DLC’si ile :articulated_lorry:Euro Truck Simulator 2 için yayınlandı. Yıllar sonra İberya bölgesi ETS 2’nin bir parçası oluyor. 49 şehrin bulunduğu harita paketi Steam’de 48 TL’den fiyatla satışa sunuldu.

Zaten pek çok yazı ve ne var ne yok aktarmıştık. Yayınlar da oldu.
Ne diyeyim her seferinde beğeniyoruz bu sefer gerçekten istediğimiz şeyler vardı. Dün akşam yayından sonra güzelce modlarımı kurup müziği açıp oynamıştım.

SCS’ye hem tebrikler hem teşekkürler :smiley:

Selçuk abi biliyorsunuz dün akşam anlattı ve birkaç şey patlattı :smiley: Eğer SiSL gerçekten umutlu ve beğenip olayı büyütüyorsa harbiden öyle çıkıyor.

14 yıl kadar önce Madrid ve Lizbon, Euro Truck Simulator’ın basit bir parçasıydı ve biz oynarken oralara gitmekten hoşlanır ve farklı hissederdik.

@feelgood_inc hatta Özkan ETS’ye özel ilk fan sitesinin kurucusuydu. :smiley: etsturkiye ucozzzz

böyle güzel günlere ihtiyacımız var ortadoğunun negatif etkisini oyunlara yansıtmamaya çalışalım :slight_smile:

26 Beğeni

Arkadaşlar. Iberia haritasında yük boşaltma yerlerinde camdan arkaya bakarak park ettiğimde her frene bastığımda görüntüde yavaşlama, kasma oluyor. Sizde de var mı?

Edit: Sorunu buldum. Bu mod yüzünden oluyormuş. Sizde de varsa kaldırın. :smiley:
ets2_20210409_142552_00

hayır yok ama senin sistemin baya iyi görünüyor çok saçma bunu yapması :frowning:

1 Beğeni

Şehir içlerinde çok zaman harcandığı ortada çünkü detaylar harika. İnsanın şehir içinden çıkası gelmiyor. Şirketler muazzam. Ama şöyle sakin bir şekilde tır sürebileceğim tek şeritli yollara rastlamadım. O da bu DLC’nin tek eksik yanı bence. Şehir içlerindeki bu detayların Rusya DLC’sinde de kesinlikle olacağını varsayarsak seneye yine en iyi DLC’sini çıkarmış olacak. Ama iki DLC arasında bu seferki gibi 16 aylık bir süre olmasın sonra oyuncular çok gergin oluyor. :smiley:

5 Beğeni

Arkadaşlar sizce 48 tlye almaya değer mi yoksa bekleyip indirimde mi alınır ? ve DLC Black Sea dlcsinden güzel mi ? Tavsiye ediyor musunuz ?

Bu güzel DLC’yi bizlere 48 TL’den satışa sunan ekibe ne yapsak az gerçekten…

7 Beğeni

Road to the Black Sea’den kat kat daha güzel bunun da nedeni bölgenin gerçekte de on numara olmasıdır. Bulgaristan ve Romanya zaten şehir ve çevre anlamında önemli adımların atıldığı bir yerdi ama bizim için önemi Türkiye-Trakya kısmıdır. Ancak İberya haritasında tarihi, ekonomik, sanayisi, denizciliği, tarımı, simgesel noktaları, yolları, doğal güzellikleri, ovaları, ormanları, çölü, arazisinden tut her şeyine kadar çok canlı bir bölge geliyor. Şu an Gijon’a girdim T Evolution anlatamam. :smiley: Videoda izlersiniz.

Yani özetle Batuhan harita konusunda adamlar iyi iş çıkarıyor ETS 2’yi sürekli oynayan birinin tatması gereken bir zevk…

11 Beğeni

yani karşılaştırman bile saçma bence…ikisininde coğrafyasi çok ayrı noktalar…

ben dün dlcyi alır almaz etkinliğe başladım. porto garajından çıktım A Coruna şehrine gittim. Sonra Bilbao limanından Madrid in güzel manzaraları eşliğinde 2.yükü bıraktım. Dün en son Madrid-Valencia arası sözleşmeli iş aldım. mola verdim. bugün devam ederim. yollar manzalar çok güzel. Yanlız promods kullandığımdan dolayı ortak şehirler bilbao valenica barcelona falan orada garajlar almıştım promods daki garajlar dlc de de satın alınmış gözüküyordu.

Harita mükemmel olmuş ya. Detaylar çok güzel gerçekten. Almayı düşünenler kesinlikle alsın. 3 saattir geziyorum. Her yerde farklı detaylar var. Gerçekçiliğe daha da yaklaşmış SCS bu dlc ile.

Bir de şurayı bulabilen var mı nerede acaba? :smiley:

4 Beğeni

forumda bir arkadaş vardı haritadaki yerleri gerçekteki yerlerle paylaşıyordu o arkadaşa sormak lazım.

1 Beğeni

@can20 yapıyordu bunları.

2 Beğeni