ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

24 Haziran tarihli aynı blog yazısındaki 8 numaralı resim:

Konumu:
Zeytin bahçelerinin ve zeytinyağı üretiminin olduğu Aceites Maquiz kırsalından, yukarıdaki aynı konumun az ilerisinden paylaşılmış.

Bu sefer biraz daha eskiye, yaklaşık 11 ay öncesine 13 Şubat tarihli The Eco-regions of Iberia blog yazısına dönelim…
8 numaralı resim:

Konumu:
Ciudad Real-Cordoba arasındaki N-420 / A-41 yolunda bulunan Puertollano kesiminden paylaşılmış.

20 Beğeni

SCS Software Christmas Special yayınında gösterilen güneş enerjisi santrali:

Konumu:
İspanya-Sevilla yakınlarındaki Gemasolar Güneş Enerjisi Santrali’ne ait.

21 Beğeni

Öhüüüü.
https://www.instagram.com/p/CJbdsTBInBJ/?igshid=1b0w1r7eiyq0m

6 Beğeni

Fransa’daki bu 2 yer bize lazım olacak, şimdilik bir kenarda dursun:

14 Beğeni

Buyrun taze taze. Çıkış tarihi de ‘‘pek yakında’’ olarak değiştirildi.

5 Beğeni

Yani Fransa’ya üç şehir daha eklenecek. Bayonne, Lacq ve Artıx(Öyle gelip geçeceğimiz köy olabilir) gelecek. Güzel. Allah bereket versin.

2 Beğeni

Ben aktif şehir olarak yer alacaklarını düşünmüyorum açıkçası. Eklenecekler ama dediğin gibi gelip geçeceğimiz yerleşim yerleri olur.

1 Beğeni

Benim düşüncem ise Bayonne ile Lacq şehirleri normal iş alabileceğimiz şehirler olacak ama Artıx için aynı şeyi söyleyemiyorum. Çünkü her iki şehirde de sanayisinden söz edilmiş.

2 Beğeni

Bence aktif olarak Bayonne’yi şehir olarak görme ihtimalimiz var. ProMods’da Bayonne’nin olduğunu hatırlıyorum. Lacq ve Artix’in yolüstü geçebileceğimiz köyler olduğunu düşünüyorum.

2 Beğeni

Bekleyip görücez o zaman. Pek yakında. :smiley:

3 Beğeni

Şubat mı diyelim ? :upside_down_face: :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

ETS 2’nin Iberia genişlemesi için Vive la France DLC’sine yeni bağlantı yolları ve şehirleri ekleniyor…

https://www.simulasyonturk.com/ets-2nin-iberia-genislemesi-icin-vive-la-france-dlcsine-yeni-baglanti-yollari-ve-sehirleri-ekleniyor/

7 Beğeni

" Vive la France ! DLC: Iberia Connections " Fransa tarafına eklenen yolları gösteren 13 resimlik blog yazısında konumlar; dar bir alanda, bazıları aynı yerde farklı karelerden çekilerek paylaşılmış. Bu nedenle 13 resmin konumlarını tek tek atıp konuyu şişirmeyelim tüm resimlerin konumları aşağıdaki haritada mevcuttur: :point_down: :point_down:

17 Beğeni

Iberia is coming, veritabanına sürekli veri girilmeye başlandı.

9 Beğeni

wowowowowowowow blogu bi açtım madrid diyor
peki krşm msfs de bu akşam madrid’e uçarz :smiley:

bi resimde stat falan da var coliseum diye. ulan acaba içine girip yük alıp bırakabilcez mi. keşke olsa ya farklılık iyidir.

1 Beğeni

Bu foto baya iyiymiş be.
Geforce now ve 12 mb internetimle bekliyoruz bakalım.

6 Beğeni

hakkaten ha hemen ets 2 arkaplan dosyama attım. arada kullanıyom böyle screenshotları masaüstümde

1 Beğeni

Ets 2 v1.98.1.1S :smiley: :arrow_down:

18 Beğeni