🌊 ETS 2 - Cruising Greece Event - WoTR

Topluluk hedefi tamamlandı!

3 Beğeni

Baykuş’un kafa öne bakıyor?

Blogda bize bakıyordu.

Hata olmuş olabilir foruma iletebilirsin.

Bunca zamandır ets oynuyorum tüm wot etkinliklerini neredeyse yaptım ama bu greece eventini bir türlü yapamıyorum. Harici sözleşme, harici piyasada iş çıkmıyor arkadaş 2 tane profil açtım ayrı ayrı yok çıkmıyor :smiley:

Bağlantıda bir sorun olmuştur. İçerik gezgininde harita bağlı olarak gözüküyor mu kontrol edermisin?

1 Beğeni

Profilinin wot bağlantını kesip tekrar bağlamayı dener misin? Belki düzelebilir.

1 Beğeni

Hepsini kontrol ettim hocam. Modlu modsuz hepsini yaptım bugün çıkan etkinliği bile sorunsuz tamamladım hatta g_force_economy_reset ayarını bile yaptım olmadı bende saldım artık.

1 Beğeni

Bugün çıkan etkinliği yaptıysanız, wot yük verebiliyor demek. DLC’yi satın aldıktan sonra oyuna girişte Greece DLC’yi çevrimiçi hesaba bağla butonuna tıkladınız mı? %99 bu sebepten Yunanistan’da yük çıkarmıyor size.

3 Beğeni

@Barbaros_Yanik İşte bende ondan sebep içerik gezginini kontrol etmesini istedim ama onun dediğine göre bağlı, başka bir durum var herhalde anlamadım.

2 Beğeni

Onu da yapmıştım arkadaş ile konvoy giriyoruz ona iş çıkıyor bana çıkmıyor çözemedik valla bakıcaz tekrardan çözersem eğer buraya yazarım benim gibi yapamayan olursa bilgilenir.

1 Beğeni

Steam’den sağ tık yapıp dlc kısmından greece’in aktif tikini kaldırıp oyun içine girmeden menü de gir çık yapıp tekrar dlc’nin tikini aktif edip oyuna girsen acaba düzelir mi

Onu denemiştim olmamıştı en kötü wot desteğe mail atıp bakmalarını isticem

1 Beğeni

Size Little Owl, Donkey ve Midnight Dolphin Paintjob’ı dışında başka bir ödül geldi mi?

1 Beğeni

Yok bende de sadece söylediklerin geldi.

2 Beğeni

bende de bu üçü var sadece

2 Beğeni

Baykuş araç dönünce kafasını çeviriyor. Kafası ters değilmiş. Seni gidi baykuş seni gidi.

:rofl:

4 Beğeni

ben de dedim küstü herhalde :joy: trollcü baykuş

Bu sorun bende de başladı. Yunanistana komşu tüm ülkelere gittim. Yok harbiden iş çıkmıyor. Neyse ki etkinliği bitireli çok oluyor yoksa kafayı yedirtir yani :slight_smile:

2 Beğeni

Wot’a mail attım link attılar profili tekrar doğrulamam için ilkinde olmadı bugün tekrar link atmışlar düzeldi ama etkinliği yapasım gelmiyor yılbaşı etkinliğini yaptım zaten o yeterli :smiley:

arkadaşlar ben yunanistan etkinliği yapıyorum da 7 tane şehire yük bulamadım. nereye gidersem gideyim oralara harici sözleşmeli iş çıkmıyor. ne yapabilirim? economy reset yaptım olmadı. yenile diyorum yine çıkmıyor