İncelemesi de karışık falan olsa keşke de bir dank etse şu SCS’ye. Adamların Türkiye boya paketi haricinde olumsuz incelemesi yok. Hasan’a kesinlikle katılıyorum. Para verdim diye beğendim hissine kapılmamak lazım. Sıkıcıysa, beğenmediysek incelemelerde bunu belirmeliyiz ki onlarda mesajı alsın.
Ya ben ATS Oregon’u deli giib oynadım 2 gün boyunca sonra yayında oynadık. Ya keyif aldım yeni şeyleri keşfetme duygusu çok farklı ATS’de ETS 2 İtalya paketinde de aynısını yapmıştım çok zevkliydi bunda başlangıç yeri çok kötü oldu.
İtalya’da bir senedir oynuyorum hala çok güzel hissettiriyor. Özellikle İtalya-Fransa arası gerçekten muhteşem yollar var. İtalya’nın her hangi bir şehrinden Clermont’a giderken çok farklı yollar, köyler, kasabalar var. Hele bir de kış modu falan kurup oynayınca tadından yenmiyor. Tabi Baltık hakkında bir izlenime sahip değilim onu çıkınca tecrübe edeceğim artık.
evet 8x4 ile kullanan arkadaş
Yayında daha ayrıntılı baktık. Çok uzun sürdü napalım
Buraya kaydını eklerim yayınlarım.
Onun dışında Estonya, Letonya, Lİtvanya beyler gayet iyi buna Kaliningrad civarı da dahil. Zaten nedenlleriyle anlattık tekrar. Yine bir şeyler daha da büyümüş şehir yapıları, lojistik, sanayi alanlarındaki bina bolluğu falan filan her sınır kapısı aynı değil çok farklı tarihi yapıların bulunduğu sınır kapıları var oraları daha çok beğendim.
Beklenti yüksek olmasın. Ama deiğim üç bölge bana daha iyi geliyor. Oralardan uçarak geçtim araçla geçmemiz lazım. Sonuç olarak sıradan bir DLC büyülemeye gerek yok. Yıllık 50-60 tl içerik bedeli ödüyoruz. Böyle düşünelim. Her şey büyük resim için
Baltık olayı da onun bir parçası özetle… Finlandiya’dan bilmem nereye geçtiğim bile mutlu farklı hissediyorum keyif alıyorum bu yansıtma başarsı farkı anlıyorsun.
ben alıp almamakta kararsızım. ama eğer multiplayer oynarken baltık dlc deki yollar kalabalık olursa düşünebilirim. promods un yollarına bakınca baltık dlc bana biraz daha sade geldi. ama yine de scs nin emeğine sağlık. bi saint petersburgun yollarını beğendim diğerlerine bakamadım.
Ben sımdı Italya Dlc alacagım bunu da onumuzdekı yılın baslarımda alacagım, Italya daha sıcak daha guzel bır ortam sunuyor bence
Aynen italya dlc si deki ince yollar ve manzaraları süper. mermer ocağı falan o tür yerler oyuna güzel bir hava katmıştı. ben o yüzden italya dlc si ve iskandinavya da gezinmeyi daha çok seviyorum. Fransa nın da yolları güzel
Uzun sürecek gibi duruyor başarımlar.
2 hafta sürdü ağla
Kısmetse birde Baltık’ı görelim bakalım.İtalya’ın özeti iki ana arter ve mebzul miktarda gişeydi.İki ana arter arasında güzel yollar,dağ manzaraları varsa da;problem güzergahınızın üzerinde olmayışı.İtalya’yı ilk çıktığı zaman almıştım,o mermer ocağı taraflarına(çoog güzelmiş,öle diyolaa) hiç gitmedim.Frigocuyum aka ne işim var mermer ocağında
Bende ilk çıktığı zaman almıştım daha ne mermer, ne de çelik fabrikasından saç çekebildim. Frigocuyuz…
Aslında İtalya güzel DLC lakin dediğim gibi iki ana yoldan başka güzergahın yok.Gerçi İtalya’nın coğrafi konumu gereği böyle yapacak bir şey de yok.
Bir de üzerine kişisel dorse olayı geldi ki;bu saatten sonra frigocuların oralara hiç yolu düşmeyecek.Ha belki blok yük olayı yerine parti yük olayını da getirirlerse bir parti oralara da salam,sosis,peynir neyin götürürürüz
nerden gördün onu
Steame gir ets2 yaz baltice tikla az assagi in orda fiyatlar var uydurmuyorum yani
Yok artık 39 Tl nedir ya. Oyun fiyatına satmak ne kadar mantıklı?
SCS kura göre fiyat verse nediyeceksiniz merak ediyorum bazen…