ETS 2 & ATS - Keşfedilmemiş Yollar

4 Beğeni

rodos;

kalamata;

6 Beğeni

Zürihin altındaki seyir noktası

2 Beğeni

missouri - rolla’da xtechmachinery şirketinde.

2 Beğeni

Missouri Eyaletinde Rolla şehrinde olan Namiq şirketinde gizli yol bulunmaktadır.

3 Beğeni

Missouri Eyaletinde Cape Girardeau şehrinde gizli yol bulunmaktadır. Ayırca gizli yol üstünde Seyir noktası bulunmaktadır. Benim gibi bütün seyir noktası ve hatıra fotoğrafı toplama çalışıyorsanız bilginiz olsun.

3 Beğeni

Springfield ( MO ), NAMIQ

Özet

2 Beğeni

Missouri Eyaletinde MaryVille şehrinde Gorden Mealdows şirketinin olduğu sokağa girerken yavru bir gizli yol vardır.

3 Beğeni

Kansans Cityin Missouri’deki kısımda Servisin orada gizli yol bulunmaktadır.

Edit: Gizli yolun karşısında MWM şirketine bağlanan gizli yol vardır.

1 Beğeni

Gizli yol ile alakalı olduğu için buradan yazıyorum SCS gizli yol ile ilgili yeni başarımlar eklemeli bence ATSde sadece Meraklı Melahat var. Kansas’ta 3 gizli yol kefeştiğinde kazanıyorsun (Missouri kısımları hariç.) ETS 2de hiç yok ama.

1 Beğeni

Dün geçmiştim ama buraya yazmayı unuttum diye bugün yazıyorum. Kansans Cityin Kansas eyaletindeki bölümünde iki Johnson&Smith şirketini birbirine bağlayan gizli yol bulunmaktadır.

1 Beğeni

Kansans Cityin Kansas eyaletindeki bölümünde 18 wheels garage şirketinin karşısında gizli yol bulunmakta.

1 Beğeni

Kansans Cityin Kansas eyaletindeki bölümünde Enterpriser (Eski Adıyla Equos Power) şirketine bağlanan bir yol vardır.

Ek bilgi: Eğer son attığım 3 tane gizli yollara giderseniz Aşağıda görmüş olduğunuz “Meraklı Melahat” başarımını kazanmış olacaksınız;

resim_2025-04-14_115504381

3 Beğeni

Missouri Rolla’daki tüm gizli yollar işaretlenmiştir.
DİKKAT: Kırmızı işaretledim yolda dikkatli olun. Orada tahtadan yol var. Eğerki Tekerleğiniz boşluğa düşerse arac vurup hasar yiyebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun.

2 Beğeni

köyün adı Kirchberg baya güzel biyer

6 Beğeni

eviniz bile var :smiley:

5 Beğeni

2 Beğeni

Güzel bir kestirme

Kısa bir orman yolu…

1 Beğeni