Missouri Eyaletinde Cape Girardeau şehrinde gizli yol bulunmaktadır. Ayırca gizli yol üstünde Seyir noktası bulunmaktadır. Benim gibi bütün seyir noktası ve hatıra fotoğrafı toplama çalışıyorsanız bilginiz olsun.
Missouri Eyaletinde MaryVille şehrinde Gorden Mealdows şirketinin olduğu sokağa girerken yavru bir gizli yol vardır.
Kansans Cityin Missouri’deki kısımda Servisin orada gizli yol bulunmaktadır.
Edit: Gizli yolun karşısında MWM şirketine bağlanan gizli yol vardır.
Gizli yol ile alakalı olduğu için buradan yazıyorum SCS gizli yol ile ilgili yeni başarımlar eklemeli bence ATSde sadece Meraklı Melahat var. Kansas’ta 3 gizli yol kefeştiğinde kazanıyorsun (Missouri kısımları hariç.) ETS 2de hiç yok ama.
Dün geçmiştim ama buraya yazmayı unuttum diye bugün yazıyorum. Kansans Cityin Kansas eyaletindeki bölümünde iki Johnson&Smith şirketini birbirine bağlayan gizli yol bulunmaktadır.
Kansans Cityin Kansas eyaletindeki bölümünde 18 wheels garage şirketinin karşısında gizli yol bulunmakta.
Kansans Cityin Kansas eyaletindeki bölümünde Enterpriser (Eski Adıyla Equos Power) şirketine bağlanan bir yol vardır.
Ek bilgi: Eğer son attığım 3 tane gizli yollara giderseniz Aşağıda görmüş olduğunuz “Meraklı Melahat” başarımını kazanmış olacaksınız;