discord adresi mevcut mu acaba map baya guzel gozukuyor
dc : delux8443
link olarak atma sansin var mi zahmet olacak ama
direk arkadas ekleme kısmına delux8443 yaz ekle de hemen kabul ediyim dediğin link nası bi link sunucu falanmı
varsa evet sunucu linki daha iyi olur ben yine de ekleyeyim seni ama
abi bıraktın zannettiydim ![]()
bırakmayacağız devam 10 km yol yapıldı
hocam konya ankara yoluna girilecekmi veya ankara niğde otobanına?
proje kırıkkaleye kadar gelirse ankara çevre yolundan niğde otoyoluna girilir tabi destek gelirse
bu yol üzerinde köyünüz veya yaşadığınız yer varsa dm den bana ulaşıp haritaya ekletme yapabilirsiniz
Merbaha Bişey Free Harita indir çıkıs tarhi mi
harita sizler için ücretsiz olacak
Arkadaşlar öncelikle sizleri uzun bi süre ardından geri geldim ets 2 ye yeni gelen güncellemeler ardından map de bazı sorunlar ortaya çıktı ve haritaya büyük ve dev yenilikler geldi oraların resimlerini sizlere uzun bi süre sonra göstereceim öncelikle map editörde eski kullanılan materialler ve model yollar komple silindi ve baştan temiz bir şekilde baştan yapıldı def yazıldı modelleme eğitimleri alıyorum ve bu konuda bana destek çıkmak isteyen bana ulaşbilir eklenen yerler kızılcaköy ortaköy lalahan ve elmadağ eklentileri yapıldı Elmadağ kayadibi D200 kaçış rampası 10 a yakın petroller ve benzinlikler getirldi ve bunlar modellemeyi tam öğrendikten sonra daha iyi bir hal alacak bu konuda bana map hakkında ulaşabilirsiniz bunlar tam tamamlanmadı o yüzden fotoları sizleri daha güzel bir şekilde göstereceğim elbette map ücretsiz olucaktır siz destek verin yeter hadi Allaha emanet
çok güzel duruyor
teşşekkür ederim
Dostum emeğine sağlık gerçekten çok güzel gözüküyor ben de Sincan (Yenikent- OSB Törekent- Fatih) bölgesini kapsayacak bir map planlıyorum editörde yeniyim ufak ufak çalışıyorum harita üzerinde. Sizleri gördükçe böyle güzel çalışmalar gördükçe gerçekten motive oluyorum şimdiden başarılar dilerim.
knk sende bu işe girişmek istiyorsan bana dc den ulaşabilirsin ( delux8443 )
her türlü harita konusunda sana yardımcı olabilirm def prefab tabela herşey gösteririm öğretebilirim yardımcı olabilirim hiç çekinme yaz
Kayseri olacak mı