projenin biten ksımları (kayaş köprüsü,kızılcaköy girişi fatih sk.,çevreyolu dönüş kavşağı)
Arkadaşlar benzinlikler oyunun benzinlikleri olacak modelleme beceremediğim için en benzerini yapmaya çalıştım hakkınızı helal edin destekleriniz gelirse daha iyi yapmaya çalışacağım 1.1 ölçek tek başıma yapıyorum hergün üzerinde çalışıyorum elimden geldiğince en iyisine benzetmeye çalışıyorum desteklerinizi beklerim benim için en önemlisi yaptığım ve gelişen yerlerin fotoğrafını atacağım paylaşacağım sizlerle hadi hayırlı günler MÜBAREKLER
içinde ankara olan her türlü haritayı takip ederiz… umarım yarım kalmaz yine. bir de nevşehirli olarak sürekli kullandığım güzergahı görmek ayrı bir güzel olur.
nevşehiride kırşehir altında doğru getirecez Allahın izniyle tek başımayım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum Ankaradan çıkalım geerisi kolay İnşallah
ankara kırşehir 200 km’lik yol neticede, 1:1 ölçek, tek başınıza olmanız… projenin bitimi yıllar sürecektir. ilk etapta sadece ankara kırıkkale bile zorken detayları ekleyerek yapmanız kolay iş değil. senelerdir 1:1 ölçek hakkında söylenen de budur. iyi çalışmalar dilerim.
arada kısaltmalar yaparım kırıkkaleye kadar yaparsam ve paylaşırsam etkileşimde bulunup destek alırsam ekip toplayabilirim buda bir şans ozaman işlerim kolaylaşır Allah büyük gün doğmadan neler doğar
nezaman çıkcağı belli değil deneme bu map eğer tutarsa üstüne yoğunlaşacağım tek basıma yapıyorum sadece size gelişmeleri duyuracağım 1.1 ölcek uzun bir zaman var ortada