ETS 2 - 1.49 Güncellemesi [Ana Konu]

8 Beğeni

pavel büyük resim çizecek diye yıllardır atmadığımız adım kalmadı sdfdsfdsfsdf

13 Beğeni

"Huge step forward"ın illaki gelecekte daha fazla şey gelecek anlamına gelmesine gerek yok. Yaptıkları bu skybox update’i de büyük bir güncelleme olarak nitelendirilmiş olabilir. Tabii Cenda ne ima etmeye çalışmış olursa olsun illaki eninde sonunda yeni özellikler eklenecektir oyuna

mevsimler illa ki gelecek, bunun için birilerinin yazdıklarını irdelemeye gerek yok, öyle yada böyle bu oyunda mevsimler olacak

1. El tır alma geliyor

https://twitter.com/SCSsoftware/status/1718659708247302195?t=vpSNICHLoXmEjUR8xl7y0w&s=19

8 Beğeni
11 Beğeni

tycoon muhabbeti bu mu acaba

2 Beğeni

En başından beri olması gerekiyordu. Sonunda :raised_hands:

5 Beğeni

KIYAMET BUGÜNDÜR YA ÜMMETİ MUHAMMED :smiley:

13 Beğeni

SCS kendine gel kardeşim sen bu degilsin

3 Beğeni

OOOĞĞĞHHH beeee ikinci el tır özelliği geliyor!

1 Beğeni

tycoon olayı bu duruyor güzel olmuş. yıpranma diye ayrı bir mevzunun gelmesi oyun içi ekonomiyi ve oynanışı değiştirir. bu da daha güzel şeyler gelebileceğine işaret oluyor. hem kısmi yıpranma hem kalıcı yıpranma var. :smiley: ahh ulan scs sen daha neler yaparsın da neyse açmayalım ağzımızı. sevmesek istemeyiz.

yarın akşam yayın önemli beyler : coşturacak şeyler var yani dsfdsf

23 Beğeni

Keşke başka birşey isteseydin hocam :smiley:

10 Beğeni

artık bir özellik daha duyururlarsa hiç şaşırmam :slight_smile:

2 Beğeni

SCS’nin kimliğini kırdığı bir güncelleme olacak harbiden. Umarız bu şekilde devam eder ve basit ama etkili oyunu ileriye taşıyacak şeyler daha çok görürüz. Oyun ekonomisi değişikliği anlamında uzun yıllar sonra atılmış bir adım.

Bknz:

12 Beğeni

neyse yarın sabah baya haber yazıcaz. 2 gün gene scsye gitti :smiley:

13 Beğeni

Şirketin başına sen mi geçtin doğruyu söyle? :smiley: @HasanOfke

6 Beğeni

yıpranma ve tamir olayı 3 aşamalı falanmış galiba parça aşınması kalıcı aşınma falan tam anlayamadım bunları bir tuşla gene onarabilcek miyiz yoksa başka bir olay mı var acaba?

5 Beğeni

galiba benim cillop gibi yeni aldığım daf xg’ye konan şoför Patrick, 2.el renault magnumla yetinmek zorunda kalacak… :smiling_imp:

1 Beğeni

normal parçalar yıpranırken tamir edilebilir ancak kalıcı şekilde yıprandığında artık komple restorasyona girecek. bu da maliyeti yükseltir.

7 Beğeni