ETS 2 - 1.48 Güncellemesi [Ana Konusu]

Sonunda çıktı 1.48 Beta.

elle tutulur hiçbir şey yok aynı şeyler

ETS 2 İçin West Balkans 1.48’Den Sonra Gelecek

3 Beğeni

Ula hani İsviçre :smiley:

2 Beğeni

İsviçre niye yok ilerleyen beta güncellemesinde mi gelecek ki?

bak güzel kardeşim. SCS forumun duayeni Flight50’ün nickini kopyalamışsın resmiyle beraber. bu ergen tavırlarını boşver. tüm tahminleriniz sallapati. Balkanların 30 civarında blogu var onlar bitmeden gelmeyecek. 1.49 la yıl sonu muhtemel. senin gibi burda iki üç kişi daha var atıp tutan. hem nick copy paste yapıp hem de fal bakma abisi. ayrıca alttaki arkadaşa da cevap: İsviçrenin A9 ve Lozan blogları eksik. 1.49 la gelecek Cali part 3 gibi

Dostum burası özgürce takılıp laubali konuşacağın bir yer değil önce bunu bil. Sonrasında Forum’da olduğunu unutma ve yazdığın kelimelere, hitap şekillerine dikkat et!

2 Beğeni

ATS’de de Kaliforniya yenilemesi gelmemişti.

Hahaha.:smiley: Avusturya 9 ay sürmüştü,avusturyadan küçük olan isveç ise 1 sene olmak üzere ve gelemedi.
Betanın ilerleyen aşamalarında gelmeyecektir scs b tarihinde hiç açık beta devam ederken harita yenilemesi yapmadı.
Atsde oklahama,Etsde west balkans için yapılmış 1.48 belli.Oda yapılsın west balkans duyurulalı 1.5 yıl oldu a.
Edit=isviçre

1.48’in west balkans için olduğuna inanmak tr’nin ab’ye girmesi ile aynı şey :stuck_out_tongue:

7 Beğeni

West balkansi bu gidişle daha çok bekleriz :nerd_face:, 2024 ilk çeyrek diyorum ben

Volvo ne zaman gelir acaba tahminler nedir ?

seneye gelebilir belki

Manin gelmesi bile 1.5 sene sürdüyse var gerisini sen hesap et

1 Beğeni

Mercedes Actros MP 6 nın testlerine başlamış :smiley:

1 Beğeni

arkadaşlar directx 12 gelince oyun motoru güncellenince ben eski sürümde kalacam herşey iyice boka sarmadan ben bu sürümde 1.49 güncellemesinde kalırım artık directx 11’de kalmayı düşünüyorum saçma geliyor sürekli sistem güncellemek saçmalık geliyor

directx 12 gelirse büyük ihtimal sistem gereksinimi büyür

minimum sistem gereksinimleri;
4 gb vram ekran kartı amd rx 6500 vs nvidia geforce gtx 1660
16 gb ram
8 çekirdekil işlemci 3.50 ghz
20 gb harddiskte boş yer

önerilen sistem gereksinimleri;
8 gb vram ekran kartı amd rx6600 vs nvidia rtx 3060,rtx 4060
32 gb ram
12 çekirdekli işlemci 4.50 ghz
20 gb harddiskte boş yer

arkadaşlar büyük ihtimal böyle olacak sistem gereksinimleri zorlayacak grafik geüncellemesi ve harita büyümesi oyunu oynanmaz hale getirecek…

ETS2 gibi bir oyun için RTX serisi 3000 ve 4000 kartlar çok fazla gibi geliyor. Belki 2000 serisine kadar öneri tavsiye edilir diye düşünüyorum şahsen.

1 Beğeni

Hocam 3060 6 GB ile %400 ölçekleme 70 fps 50’leri gördüğü de oluyor, ilk aldığımda 90-100 den aşağı inmiyordu, PC yi alalı 1 yıl olmadan 20-30 fps nasıl düştü anlamadım bile :joy: ( edit) : %300 ölçeklemeymiş :melting_face:

2 Beğeni

Çok berbat bir optimizasyonu var zaten. O konuda hemfikirim.

Bu ölçekleme tam olarak ne işe yarıyor. 200 yaptım bi fark göremedim.