şerit takip sistemide gelse ne güzel olur
Avusturya kısımına bakayım dedim fps droplar izin vermedi ve hiçbir anlam veremedim otoyolda bile fps drop vardı en yoğun şehirlerde bile bu kadar fps drop yaşadığımı hatırlamıyorum.
tam işaretlediğim noktada bug var araç tam gişeye girerken boşluga düşüp hasar alıyor
sizlerdede oluyormu
Ani frenleme sistemi neden kod ile çalışıyor yani seçilebilecek bir özellik olmalıydı
@Ardaay7 Çünkü güncelleme notlarında yok, duyurusu da yapılmadı. Daha test aşamasında olan bir özellik, açık bırakarak kullanıcı geri bildirimlerini toplayıp geliştirmeyi hedeflemişler. Eksiklikleri hataları var elbette.
O boşluktan sıfır kamerasıyla çıkıp az ilerisine de ışınlanmayı denediğimde magmaya doğru indi araç. Bende servisle Klagenfurt’a döndüm. Screenshots konusunda paylaştığım resim de tam o noktadan. Bazen direkt düşüyor bazende öyle ön tekerler çukurda kalıyor. Forumda paylaşmışlar zaten.
Güncellemeden sonra oyun sürekli atmaya başladı oynayamıyorum bu durumu yaşayan var mı?
Ya beyler bu anti alasing sorunu bi bende mi ? sizde de varmı yotube atılan videolarda görmüyorum cok.
Bende var ama %100 ölçeklemede bende
Bende yüzde 400 halada var çözemedim neden oluyor
Çünkü hala geliştirme aşamasında olan bir özellik, hala çok hatası var ve devreye girmemesi gerektiği durumlarda devreye giriyor. SCS geliştirmeyi bitirdiğinde oyuna seçilebilecek bir özellik olarak eklenir
Ben Çarşamba günü buradan hiç düşmeden geçmiştim Salzburg’dan Klagenfurt am Wörthersee’ye giderken
hız yapman guzum
Kraliçe Elizabeth’in böyle giyinmiş hali vardı aklıma istemsizce o geldi birden
adaptif hız sabitleme 50 ayarlandıgında öndeki araçla güzel bir mesafede takip ediyor, acil durum freni de tam anlamıyla gerçekteki gibi çalışıyor adamı ön cama yapıştıracak cinsten. 2021 model 1845 ile neredeyse aynı mesafede devreye giriyor ve frenliyor. Bak böyle yenilikleri yerim
Pc’ne güveniyorsan konsoldan r_scale_x değerini 3 ve r_scale_y değerini 3 gir, 900 ölçekleme ile dene belki düzelir