ETS 2 - 1.41 Güncellemesi (ana konu)

Hata olarak bakmazsan fena durmuyo aslında :smiley:

10 Beğeni

Kırmızı boru sevkiyatı, let’s goo.

3 Beğeni

Ben de kırmızı boruları sevdim :blush:

4 Beğeni

yine bir hata :face_with_raised_eyebrow:

2 Beğeni

Benim anlamadığım hata olmasın istiyorsanız zaten tam sürüm kullanmanızı öneriyor tüm oyun firmaları. Betada olup hata aramak sizce de mantıksız değil mi?

4 Beğeni

Firmalar betayi neden çıkarır ? Oyuncular oynarken hatayla karşılaşırlar ise onu kendilerine bildirsin diye çıkartırlar. Ve sonrada o hatayı düzeltip tam sürümü çıkartırlar.

6 Beğeni

Bunu SCS forumda paylaşmak daha uygun olur. Burada hatayı düzeltmek kimsenin elinden bir şey gelmez hocam.

4 Beğeni

Bahsettiğim buydu zaten. Burda hata aranması mantıksız hata gören scs foruma atsın biz de bu başlıkta güncellemeyle alakalı bilgi alalım.

1 Beğeni

nereye atacağımı bilmiyorum scs forumda
belki birisi bildirir diye atıyorum

2 Beğeni

Weight Station Alert Have issue [160943] - SCS Software sizin için bildirdim.

1 Beğeni

Arkadaş kötü niyetle atmamış bilelim diye atmış scs forumdan haberi yokmuş tamam sakin :grinning:

1 Beğeni

Hakkaten he ne duyar kastınız.

5 Beğeni
15 Beğeni

A.P 101 konu hakkında video yapmış Calais’teki meşhur yol ortasında duran o köprüyü’de unutmamış. :rofl:

1 Beğeni

rica etsem bildirir misiniz bilmiyorum da ben

2 Beğeni

Log dosyası lazım.

onu nerden atıcam burdan gitmiyor

Sorun az iş çıkmasıysa (harici sözleşmede nasıl oluyor bilmiyorum) şunu deneyebilirsiniz;

Oyun içi zamanı 1 gün ileri alıp yeni iş gelmiş mi diye bakmak. Şöyle yapabilirsiniz kısaca;

Konsola; g_set_time 3 16 yazınız (burada 1dk daha az verince ilerideki en yakın 3:16’ya yani 23 saat 59 dakika sonrasına saracak. Sonra yeniden yük alınan bu ekrana girin.

İş çıkmadığında yapılan bir şeydir bu. Dediğim gibi harici sözleşmeyi bilmiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. :slight_smile:

Günün anlam ve ehemmiyeti tabiki DAF ta ama SCS nin kardaki ayak izleride bulunmaya değerdi ;

image

Yağmurda lastiklerin sıçrattığı suların oyundaki teknik adı bu wheel_particle ve görüldüğü gibi snow içide var. Daha önceden camdaki damla texturelerini görmüştük, şimdide bu, ayarlar hazır gibi, bence çok uzak değil :snowman:

Tek emelim ATS den önce gelmesi :smiling_imp:

27 Beğeni

bu gelirse o zaman kirlenme özelliğinin de gelmesi lazım. inşallah dediğiniz gibi olur.

1 Beğeni