Hata olarak bakmazsan fena durmuyo aslında
Kırmızı boru sevkiyatı, let’s goo.
Ben de kırmızı boruları sevdim
Benim anlamadığım hata olmasın istiyorsanız zaten tam sürüm kullanmanızı öneriyor tüm oyun firmaları. Betada olup hata aramak sizce de mantıksız değil mi?
Firmalar betayi neden çıkarır ? Oyuncular oynarken hatayla karşılaşırlar ise onu kendilerine bildirsin diye çıkartırlar. Ve sonrada o hatayı düzeltip tam sürümü çıkartırlar.
Bunu SCS forumda paylaşmak daha uygun olur. Burada hatayı düzeltmek kimsenin elinden bir şey gelmez hocam.
Bahsettiğim buydu zaten. Burda hata aranması mantıksız hata gören scs foruma atsın biz de bu başlıkta güncellemeyle alakalı bilgi alalım.
nereye atacağımı bilmiyorum scs forumda
belki birisi bildirir diye atıyorum
Weight Station Alert Have issue [160943] - SCS Software sizin için bildirdim.
Arkadaş kötü niyetle atmamış bilelim diye atmış scs forumdan haberi yokmuş tamam sakin
Hakkaten he ne duyar kastınız.
Log dosyası lazım.
onu nerden atıcam burdan gitmiyor
Sorun az iş çıkmasıysa (harici sözleşmede nasıl oluyor bilmiyorum) şunu deneyebilirsiniz;
Oyun içi zamanı 1 gün ileri alıp yeni iş gelmiş mi diye bakmak. Şöyle yapabilirsiniz kısaca;
Konsola; g_set_time 3 16 yazınız (burada 1dk daha az verince ilerideki en yakın 3:16’ya yani 23 saat 59 dakika sonrasına saracak. Sonra yeniden yük alınan bu ekrana girin.
İş çıkmadığında yapılan bir şeydir bu. Dediğim gibi harici sözleşmeyi bilmiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Günün anlam ve ehemmiyeti tabiki DAF ta ama SCS nin kardaki ayak izleride bulunmaya değerdi ;
Yağmurda lastiklerin sıçrattığı suların oyundaki teknik adı bu wheel_particle ve görüldüğü gibi snow içide var. Daha önceden camdaki damla texturelerini görmüştük, şimdide bu, ayarlar hazır gibi, bence çok uzak değil
Tek emelim ATS den önce gelmesi
bu gelirse o zaman kirlenme özelliğinin de gelmesi lazım. inşallah dediğiniz gibi olur.