Yeni ETS2 derlemesi 1.37.0.86 Steam’de herkese açık beta sürümü kullanıma sunuldu.
yeni paletli dozer (dlc_heavy_cargo)
DAF XF105 oyuncak koltuk pozisyonu QA: 114525
ai sesleri - tramvaylar + sabit traktör trafik treyleri dizeleri
Schwarzmuller Gıda Tankı - animasyon sırasında renk değişimi. (0114633)
Gölgeleme işlemi sırasında olası çökme düzeltildi.
kullanılan uygun çeviri anahtarı ve sabit römork adı
her iki taraftan açık kapılar için yeni bağlantı
Google amca sagolsun hemen çeviri yaptı bize
Şu Snowrunner’a biraz baktım da Spintires’in gelişmiş versiyonu gibi bir şey bir de çok para yiyecek bir oyuna benziyor ETS ile kıyasmayın bence ikisi ayrı bir oyun. Siz şimdi Snowrunner diyorsunuz ama çıktıktan en fazla 2 ay sonra sıkılacaksınız muhtemelen hep boyuna karda, buzda ve çamura saplana saplana mı gideceksiniz? ETS’yi özleyeceksiniz yollara düşeceksiniz tekrar Avrupa’ya açılmak isteyeceksiniz öyle yada böyle bazen eleştirsekte ETS bir tanedir
SnowRunner’a giren de zaten bir daha ETS 2 oynayamayacağını söylüyor. sfsdfsdf O parayı verenin istediği oyunu istediği zaman keyfince oynama hakkı var zaten
Acaba bu Iberia DLC’si gelince İspanya’nın deniz aşırı toprağı olan ve tam karşısında yer alan Fas(Afrika) anakarasına bağlı olan Ceuta ve Melilla şehirleri gelecek mi? Rusya’nın Kaliningrad şehri gibi DLC’de olabilirler mi? Çünkü iki şehir de stratejik bir öneme sahipler.
Snowrunner bencede kısa sürede sıkılacak bi oyun gibi duruyor ama etse devamlı yeni yerler ekliyor kaç senedir arada sıkılsakda oynuyoruz.birde su ECS adam gibi çıksa süper olacakda…
Keşke yeni gelen güncellemelerde şoföre biraz özen gösterseler.Sadece tır ve dorselere odaklılar.Bir tek uyumak dışında şoförün yapabildiği bir olay yok,yeme-içme veya araç içinde uyurken uzanma vs. gibi kısa ama çeşitli animasyonlar getirseler çok da fps düşüşü olacağını sanmıyorum.
evet güzel olur birde senelerdir istenen beklenen araba kirlenme ve mevsimler olayı.sanki çok zormuş gibi bir türlü yapmadılar.birde bu güncellemede daha bakmadım tünellerden geçince tünel sesi yapıllmışmı…
buda yapımalı mutlaka büyük eksiklik gerçekçilik adına…