Construction Simulator 2015 - Ana Konu

arkadaşlar benim aldığım dlc leri arkadaşla beraber oynadığımız zaman arkadaşta da dlc ler olması gerekiyor mu?

evet olmasi gerek. oyun aciliyor araclar gorunuyor fakat araclara binemiyor DLC si olmayan

Teşekkür ederim.

1. yılı kutlanıyor.

ancak soldaki kısım yeni oyunun bir artwork çalışması tabii daha duyurmak için erken diyorlar da gelir gelir :smiley: yakında bir şeyler

Soldaki kısım derken? resimden bahsediyorsan ben farklı bir şey göremedim. Zaten orjinal olanı bu diye biliyorum.

yardımınıza ihtiyacım var. Bu gün sıkıldım bi oynayayım dedim multiplayer de herhangi bir oyuna giriyorum 5-10 dk sonra oyundan ana menüye atıyor şu hatayı alıyorum sunucu bağlantısı başarısız. oyun kapatıldı yazıyor. her girdiğim multiplayer serverinde yapıyor bunu. böyle bir problem yaşayan var mı? çözümünü bilen var mı?

bana kalirsa internetinizle alakali bir durum. modemi kapatip acin ve tekrar girin. birde kendiniz oda acin ve tek basiniza oynamayi deneyin.

cevabınız için teşekkürler. ama kendim oda açtığımdada aynı durum oluyor maalesef.
Düzenleme: Sorun internetle alakalıymış, ani ping yükselmeleri oluyordu son zanalarda ondan kaynaklanıyormuş. teşekkür edeirm.

İndirimdeyken farklılık olsun diye aldım. Küçük bir amele olarak başladığım oyunda 20 saatte tüm ekipmanları satın alıp laz müteahhite dönüştüm her yere kutu kutu binalar dikiyorum, güzel oyunmuş. :smiley:

alınır mı bende onu sormak için gelmiştim 10₺ bakiye var steamda TGX Tuning Pack için bekliyorum ama geleceği yok :smiley:

alınır bence çok fazla bug olsa da zevkli oyun

Gel artık be! :smiley:
Nerdesin yeni PC sürümü? 6 sene oldu be el insaf, ne geliştiriyorlar bu kadar anlamadım, demek ki çözülemeyen bir sorun var. Geliştiriyoruz geliştiriyoruz diyorlar da ortada bir sorun var demek ki çözemiyorlar, lisanslarla ilgili bir sorun mu var anlamadım. Belki de hiç çıkmayacak bilerek insanları yatıştırmak için geliştiriliyor diyorlar. Şu vakite kadar hiç yoktan daha ortada teaser bile yoksa duyuru yoksa geç o işi, hemen aynı bus simulatoru çıkarıcaklarına construction simulator çıkarsalardı çok daha başarılı olurlardı.

1 Beğeni

Bu Astragon adam akıllı bir inşaat simülasyonu çıkarsa ama bu sefer mobil oyunu gibi değilde tam bir simülasyon olsa zamanında onlar için aldığı lisanslar dışında JCB, Manitou, Menzi Muck, Demag, Volvo, Komatsu, Takeuchi, Mecalac, Terex, Hitachi, Kawasaaki, Dynapac, Sumitomo, Doosan gibi şirketlerin lisansını alıp oyun yapsa herkes alır.

1 Beğeni

Weltenbauer-Astragon ilişkisinde garipliklikler var. Bazı oyunlarına bakınca zaten belli oluyor.
Son dönemde çıkarılan oyunlarda Unreal tercih ediliyor. Bu da Unity ile geliştirilmişti. Motor değişikliği yüksek görünüyor(?)
Daha önce zaten yeni oyunun nasıl olduğuna dair haberler çıkmıştı ama motor değişimi yoktu. O haberlerden sonra yeni bir şey olmadı. Astragon da hala geliştirildiğini söylüyor. Bu polis vs. olayından sonra tekrar aktif olarak oyun çıkarmaya başladılar. Eylül’de BS21 çıkacak. Sırada ne var bilmiyorum.

2 Beğeni