Hvtyi bilmiyomuş anlattım akinatöre iki kere bilemedi
arkadaşlar daha önce başına gelen varmı insagram hesabım bir kaç gün önce sebebsiz yere askıya alındı sonra selfie ve kimliğimi istedi yükledim açıldı sonra ertesi gün yenıden askıya alındı selfie yükledim kimliği yüklüyorum hata mesajı alıyorum bunun bir çözümü varmı ?
mobildede aynı sorun oluyor webtede
çıkarsa malum üç harfliyi satın alıp yok edeceğiz.
çok zor ama olsun niyetimiz budur.
tüpçü kimseye vermez.
Parkta ki herkesin yeni yılı kutlu olsun ![]()
(Renault Truck resmi insta Türkiye hesabı kapanmış mı yoksa beni mi engellediler. Bi bakabilir misiniz)
İyi seneler arkadaşlar
AMORTİ VURMUŞ! 200+200= 400 ₺

600 ₺, 1 RAKAMLA KAÇMIŞ TÜH!!!

@simulasyonturk
.webmanifest’teki icon varsayılan discourse iconuna dönmüş.
![]()
Değiştireceksen aşağıdaki gibi olsun. (Favicondaki gibi.) Eski gri renkli olan çok kötüydü. Kolay gelsin.

Yakında ETS/ATS park olarak kutlanır heralde ![]()
Yapay zekanın en iyi yanlarından biri bu olabilir. Aslında 3. parti yazılımlar ile değil de geliştiriciler yapay zekayı oyuna dahil ederek tüm metinleri istedikleri dile çeviri yaptırabilir. Tabi bunun maliyeti oyun fiyatına yansır…
🇹🇷 GTA 6 dahil artık tüm oyunlar Türkçe oynanabilecek!
— ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet) January 6, 2026
Oyun dünyasında dil bariyeri tamamen kalkıyor:
📌 Yeni geliştirilen Simul Translate uygulamasıyla ekrandaki metinleri anlık olarak algılanıp Google, DeepL ve Gemini gibi güçlü yapay zeka motorlarıyla Türkçe’ye çevrilecek… pic.twitter.com/kUni3J2y0J
Evet yansır ama çok yansımaz bence. Oyuncularaın fiyat umrunda olmaz yeter ki türkçe olsun
bir şey soracağım apartmanda internet kutusu olarak ne var? bizim apartmanda türk teleko var ama biz de kablonet kullanıyoruz. fiber kablo da koymuşlar kutuya.
Ona hiç dikkat etmedim. Bizim bölgeye ilk önce Türk Telekom geldi ama. O olabilir. Daha sonra Türksat Kablonet de hat çekti aynı güzergahtan.
https://www.instagram.com/p/DTPoge2iDYB/?igsh=MW1kbjE5ODhtZ295Mg==
Edirne’den Çorlu’ya kadar kavşaklar sorunlu.