Bus Simulator: Ultimate [Ana Konu]

seslerden ziyade optimizasyon ne halde iyi mi

İyi sadece tekdüze olması sıkıyor oyunda

Darısı MANa. Bu arada Steam versiyonu duyulmuştu hatta sayfası var. Ben orada daha kaliteli ve farklı özelliklerin olacağını düşünüyorum.

Ekleme: Play store sayfasını kontrol ettim. Marcopolo lisansını bile almışlar. Yavaş yavaş lisansız araç kalmayacak bu gidişle :smiley:

Temsa ve marcopol lisansını almasına rağmen steam sayfasını güncellememişler. Ama play store mağazası güncellenmiş. 2 şey olabilir;

1. Oyun çıkacağı yada hazır olacağı zaman komple resimler ve yazılar değişecek ki bu steam versiyonun daha iyi olacağına işaret.
  2. Daha steam sayfasını yenilemeye zaman kalmamıştır bugün yarın güncellenir.
    Ben 1. seçeneği daha mantıklı buluyorum. Şuankli fotoğraflar mobil görüntüyle aynı. Ben steam versiyonun daha kaliteli olacağını düşünüyorum. Steam sayfasındaki fotoğraflar geçici sadece steam sayfası boş olmasın diye koymuşlar. Steam sayfası muhtemelen reklam olsun diye erkenden eklendi. Truck Simulator Ultimatede steama çıkacak ama onun sayfası daha yok.

Güncellemeden sonra bütün radyo kanalları kaldırılmış. Muhtemelen teliflerin süreleri bitmiş. Birde Çoğu Temsa otobüsü oyundan kalkmış. Galiba onlar için lisans alamadılar.