Upuzun aradan sonra tekrardan burdayım. Önceki floodu görmeyenler önceki konular ve oyunlar için aşağıdan sorabilirsiniz. Özetle upuzun bir akademik dönemim bitti ve yarım bıraktığım işleri bitirmeye çalışıyorum.
Here is a sneak peak of game
Öneriler ve isteklere açığım sorabilirsiniz. Oyun oynanabilecek duruma gelirse yayınlanacaktır. Optimizasyon sorunu için testler yapıyorum.
1 Beğeni
Nerde olduğumu bulan çıkar mı
Anadolu Otoyolu Kocaeli geçişi
1 Beğeni
0.1a - Kocaeli Derince Körfez # 
Şu ana kadar en çok uğraştığım map oldu. Neredeyse assetlerin %90 nı kendim yapmak zorunda kaldım mağlum ets2 deki gibi hazır yol Türkiye assetleri yoktu.
Şu ana kadar bir sürü Türk yapımı otobüs simulatörleri oynadım. Bir sürü ETS2 Mapleri inceledim hatta denedim. Bu deneyimlerimi bir çatı altında birleştirmeye karar verdim. Roblox’taki en detaylı ve en optimize oyunu yapmak için kolları sıvadım. Oyunu şu an intel atom laptoptan test ediyorum ve hala oynanabilir olmasını ben beklemiyordum. Oyunda seyir zevkinizi bozmamak için ekranı kaplayan arayüz olmayacak. Grafikleri elden geçiricem daha baya iş var ama zamanı gelince belki birlikte oynarız.
Aşağıdaki fotolardaki görüntüler %100 bitmiş hali değildir! Foto çekilebilir oldukları için gösteriyorum. Ve aralarında bir sürpriz var bakalım kim anlayacak.
Roblox bu forumda pek ilgilenilen bir şey olmadığı için ve ETS2 haritaları bir sürü yapıldığı için farklılık olsun diye ve en azından uğraşılmış emek sarfedilmiş bir Türk oyunu yapmak istedim. Yardım eden herkese teşekkürler!
discord sunucusu yapmayı pek düşünmedim isterseniz sorularınızı burda cevaplayabilirim
2 Beğeni
İstanbula doğru değil sakarya ya doğru harita uzayacak
1 Beğeni
Otogarda otobüs spawnlamak için firmaların önüne her birine özel koyuyorum. Ayrıca otobüs meshleri de gösterecem ileriki günlerde