Ekip arkadaşlarım imkanınız varsa daha uzun yollardan sefer yapabilirmisiniz. 2000 olsun 2500 olsun yolumuz olsun herkesden ricam var. Yani şirketimiz büyüdü biraz zamanla daha da büyüyücez inşallah hedefimiz 1.000.000 km yi yapmak adımızı dağlara yazalım. Ben şahsen 4.000 5.000 6.000 km yapıyorum elimden geldiği kadar imkanımı sunabildiğim kadar, harita modlarında yapıyorum daha keyifli oluyor
Bende katılma isteği yolladım kabul ederseniz bende şirketinize katkı sağlamak isterim. Çok güzel bir platform olmuş gerçekten. Herkesin oyununa zevk katıcağı kesin
bende de türk bayraklı lightbox var bu aktif olmaz ise logonun dds uzantılısını alabilirmiyim türk bayrağı ile değiştirme yapayım
mod yonetıcısınde en uste alırsanız aktıf olur dırek gorur hangısı usteyse onu aktıf eder
Başkanım moderatörlüğün hayırlı olsun başarılar
yaptım yaptım teşekkür ederim
yok be abi bu sayfada duzenı saglamak ıcın duzenleme ıcın en son care bunu bulduk hasan sagolsun boyle bır yetkı verdı yoksa haddımıze değil yerimizi biliriz
Anam ne etmişsiniz yav 1 haftada hadi seferlere
Dostlar iyi geceler. Trucksbook’tan başvuru yaptım, çalışacağım günü bekliyorum
Debrecen(HUN)–Sheffield(GB)–Edinburg(GB) seferinden bir kare (Mazotu yol üstünde şirketten aldık )
Ucuza Getirelim dedik
Efenim mod link özel mesja yoluyla iletmenizi rica edebilir miyim ben severim böyle şeyleri
@ozgurke Hoşgeldiniz. Hayırlı işler şimdiden. Berlin’deki şirket binamıza bekliyoruz. İmzalanması gereken bir kaç belge daha var.
Çok teşekkürler, hemen geliyorum
Şirket aracını yapamadım. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı burada?