dostum çaldım bunu haberin olsun
4 Temmuz 2020 BM LOGISTICS HAFTALIK BULUŞMA (PRZEMSY-İSTANBUL) AKŞAM 19:00’A KADAR KATILIMLARIMIZI YAPALIM ONA GÖRE YÜKLERİMİZ DAĞITILACAKTIR
bm logistics konvoyu şirket teslimatı yapılacaktır
hız 0-100 km olacak sefer sırasında
diğer araçları sıkıştırmak,çarpmak ve sollamak yasaktır.
PRZEMSY-İSTANBUL
yük serbest çalıştan olacak trucksbook dan yükleriniz verilecektir buluşmadan yarım saat önce ve araç boyaması forumda ki şekilde olacaktır.
Toplanma 20:30 çıkış 21:00 'dir.
ÇIKIŞ : PRZEMSY (TARTAK)
VARIŞ : İSTANBUL (ROCK EATER
YÜK : TRAFO (47 TON)
Güzergah : laşi(MOLA) -Galati - Varna - İstanbul
ÖNEMLİ NOT: Yükümüz tonajlı olduğundan araç seçiminde dingil ve beygir gücüne dikkat edilmesi ayrıca şirket garaja ve tamirhaneye uzak
KONVOY BOYAMA BİLGİSİ :
http://www.bmlogisticsvtc.com/Rotalar
11 Tem 2020 BM LOGISTICS HAFTALIK BULUŞMA (KRAKOW-YANYA)
AKŞAM 19:00’'A KADAR KATILIMLARIMIZI YAPALIM ONA GÖRE YÜKLERİMİZ DAĞITILACAKTIR
bm logistics konvoyu şirket teslimatı yapılacaktır hız 0-100 km olacak sefer sırasında diğer araçları sıkıştırmak,çarpmak ve sollamak yasaktır.
KRAKOW-YANYA
yük serbest çalıştan olacak trucksbook dan yükleriniz verilecektir buluşmadan yarım saat önce ve araç boyaması forumda ki şekilde olacaktır.
ÇIKIŞ : KRAKOW (TRADEUX)
VARIŞ : YANYA (RENAR LOGISTIC)
YÜK : DUVAR PANELLERİ
KONVOY BOYAMA BİLGİSİ : http://www.bmlogisticsvtc.com/Rotalar
TB KONVOY KATILIM : Convoy | TrucksBook
Size katılmayı isterdim. Çünkü bende Steam’de ETS2 sahibiyim ve Multiplayer girebiliyorum. Ama Simulation 1’de anca durabiliyorum ve haliyle de Unreliable Connection yüzünden kick yemekteyim.
18 Temmuz 2020 BM LOGISTICS HAFTALIK BULUŞMA (ANDORRA-BARİ) AKŞAM 19:00’'A KADAR KATILIMLARIMIZI YAPALIM ONA GÖRE YÜKLERİMİZ DAĞITILACAKTIR
BM Logistics konvoyu şirket teslimatı yapılacaktır
Hız 0-100 km olacak sefer sırasında
diğer araçları sıkıştırmak,çarpmak ve sollamak yasaktır.
ANDORRA-BARİ
Yük serbest çalıştan olacak. Trucksbook dan yükleriniz verilecektir. Buluşmadan yarım saat önce ve araç boyaması forumda ki şekilde olacaktır.
ÇIKIŞ : ANDORRA (TRANSİNET)
VARIŞ : BARİ (ACI SRL)
YÜK : Traktörler
KONVOY BOYAMA BİLGİSİ :
http://www.bmlogisticsvtc.com/Rotalar
TB KONVOY KATILIM: Convoy | TrucksBook
Bende Italia DLC’si mevcut değil ve sanırım Simulation 1 üzerinden yapcaksınız konvoyu.
Konvoylarımıza sadece B.M. Logistics üyelerimiz katılabilmektedir. Discord üzerinden evrak teslimi yaptınız fakat Discord’da kullandığınız nickname ile aynı nickte bir hesap var SimulasyonPark’ta, ve o Hesap “Site Yönetimini Tehtit” sebebiyle Banlı. Kayıt olurken de SimulasyonPark linki olarak şuanki bu hesabın linkini gönderdiniz. Şirketimizde SimulasyonPark yönetiminden olan kişiler de olması nedeniyle, Banlanmış hesabı olan birini şirketimize alamıyoruz. Konuyu meşgul etmezseniz memnun oluruz.
Arkadaşlar eski şirketimizi tekrardan aktif hale getirdiğimizden dolayı aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun sizleri tanımak güzeldi
Hiç değilse diğer hesabım askıda değil. Onu da kâbul etmezsiniz zaten.
@A_ATAHAN’kardeşimle kısa bir sürüşümüzden kalanlar