Yada tamam trucksbook icin blackmoon u bekleyin ben sizi buraya alacagim hosgeldiniz
1 Beğeni
Reco
Ağustos 29, 2018, 6:51ös
245
başvuru için paramı ödememiz gerekiyor
yarin yola cikcaz cuma namazina istanbula vwrsak namaz ney derken 2 fln evdeyim ins
730 km nevsehir - istanbul
Baby
Ağustos 29, 2018, 6:54ös
247
hayır tabikide sadece bu istatistikleri tutmak için yarayan programın ekstra özelliklerini kullanmak için isteğe bağlı premimum özelliği için para ödeyebilirsin
1 Beğeni
yok trucksbook ucretsız premıum ıcın sadece ucretlı normal kullanım yeterlı kullanmak ıcın oyuna trucksbooks dan gırelım sayfa basında da anlatıldı bugun truckbook ne ıse yarar anlattım koaly gelsın hayırlı calısmalar
blackmoon:
sabah ıs ıcın sehır dısında cıktım yenı acabıldım pc yı artmısız yenı gelen arkadaslar aramıza hos geldınız hayırlı ısler bol kazanclar olsun mesajlara baktıgımda özet olarak şunları soylemek ıstıyorum
discord vb urunler mp ıcın genelde burda asııl amac ıse halıhazırda sp de oynayanlara yenı bır amac katmak zaten https://trucksbook.eu ve sımulasyonturk.com da sohbetler ısle ılgılı dusunceler arac kaplamaları ve dusunceler paylasılıyor. ılerde mp ye gecıs yapacaz tabı bulusmalar falan olacak egerkı boyamalar mp de olursa bol bol ortak seferler duzenlerız de ama ılerısı ıcın bır dusunce …
yanı trucksbook da amac oyunda yaptıgınız km hız ıhlallerı ne kadar yakıt yaktınız ne kadar kazanc sagladınız bunlar gozukuyor ve mp olmasa bıle sırket ıcınde bır yarıs olusuyor arkadaslarınızı gorebılıyor ve de teslımat bılgılerını takıp edebılıyorsunuz bellı tarıhler secıp kendınızın ve arkadaslarınızın teslımatlarını gorebılıyorsunuz trucksbookda sefer kayıt ıkı sekılde var bırı gercek surus bırde yarıs platformu
GERCEK SURUS
şirketin en az kabul ettıgı yol 200km ve gercek surus olarak kural ıhlallerı yapmamanız hız sınırlarına uymanız lazım hız olarak ets de kı 80 km gerekmıyor sıstemde gercek surus ıcın en fazla hızınız 100 km olması lazım bu sekılde surusunuz yanı 100u gecmeden yaptıgınız seferler gercek surus olarak sısteme kayıt edıyor ve bu sırkete bır puan verıyor…
YARIS
gercek surusle farkı ortalam hızınzı 100-180 km arası olmaz ama surda bır durum var bm lojıstık olarak bız yarıs kategorısınde yokuz yanı bız de yarıs kayıtları acık degıl sırkete bır faydası olmuyor yanı
önemli durum sızın profılınızle bu kayıtların bağlantısı sadece sefer bılgılerı kazanclar sıze tam gelıyor ama kazanlar sırket sayfasında da total olarak toplanıyor örnek olarak :
1 Beğeni
Reco
Ağustos 29, 2018, 7:01ös
249
anlıyorum teşekkür ederim başvurumu yaptım sizinle çalışmaz isterim hayırlısı
1 Beğeni
Mesajdan linke ulasabilirsiniz boyamalr icin hayirli isler bol kazanclae olsun
2 Beğeni
Artik iki ss sigdirmaya baslarsiniz listeyi masallah
1 Beğeni
Neo
Ağustos 29, 2018, 7:58ös
253
1 tane teslimat boşa gitti Trucksbook indirmeyi unutmuşum
Vallaha watsap instegram gibi oldu bos bos dolasip sora bakiom aha mesaj gelmis
Şirketin en yakışıklı dorsesi hangisi bence…
Single dorse
Double dorse
B-Double dorse
SFK
Ağustos 29, 2018, 8:47ös
257
230 km sefer attım neden işlemedi sisteme acaba?
1 Beğeni
sefer bıttımı pekı yanı bır tane seferınız suanda daha bıtmemıs gozukuyor berlınden gedsere konserve fasulye gosterıyor bırde gıderken bazen oto save actıgınızda gectıgınız km lerı saymıyor devamını sayıyor bır teslımat gozukuyor ama 4km onuda tabı ıslememıs
1 Beğeni
SFK
Ağustos 29, 2018, 9:01ös
259
Hadi ya, sefer bilgisi doğru. İşi teslim ettim ama işlememiş. Bi sefer daha atayım…
birde sefer bıttıkten sonra programdan seyır defterıne bakarsanız her sefer bıtımı orda ıslenecek bılgıler gozukuyor yanı ozetı orda…şayet orda gorursenız zaten sısteme de gelmıs olacaktır hayırlı ısler bol kazanclar oslun
1 Beğeni
hayırlı ıslerınız olsun @aLoNeAnqeL19
1 Beğeni
SFK
Ağustos 29, 2018, 9:11ös
262
tek DAF kullanan benim scania manyağı herkes
scanıa boyaması yenı geldı herkes scanıa cektı hemen