BM Logistics "International Transport Services"

Yada tamam trucksbook icin blackmoon u bekleyin ben sizi buraya alacagim hosgeldiniz

1 Beğeni

başvuru için paramı ödememiz gerekiyor

yarin yola cikcaz cuma namazina istanbula vwrsak namaz ney derken 2 fln evdeyim ins

730 km nevsehir - istanbul

hayır tabikide sadece bu istatistikleri tutmak için yarayan programın ekstra özelliklerini kullanmak için isteğe bağlı premimum özelliği için para ödeyebilirsin

1 Beğeni

yok trucksbook ucretsız premıum ıcın sadece ucretlı normal kullanım yeterlı kullanmak ıcın oyuna trucksbooks dan gırelım sayfa basında da anlatıldı bugun truckbook ne ıse yarar anlattım koaly gelsın hayırlı calısmalar

1 Beğeni

anlıyorum teşekkür ederim başvurumu yaptım sizinle çalışmaz isterim hayırlısı :slight_smile:

1 Beğeni

Mesajdan linke ulasabilirsiniz boyamalr icin hayirli isler bol kazanclae olsun :slight_smile:

2 Beğeni

büyümeye devam…

1 Beğeni

Artik iki ss sigdirmaya baslarsiniz listeyi masallah

1 Beğeni

1 tane teslimat boşa gitti Trucksbook indirmeyi unutmuşum :smiley:

Vallaha watsap instegram gibi oldu bos bos dolasip sora bakiom aha mesaj gelmis

:canada:

readme.txt

The swordun bayragi ayri bi hava katio

Şirketin en yakışıklı dorsesi hangisi bence…

• Single dorse
  • Double dorse
  • B-Double dorse

0 oylayanlar

230 km sefer attım neden işlemedi sisteme acaba?

1 Beğeni

sefer bıttımı pekı yanı bır tane seferınız suanda daha bıtmemıs gozukuyor berlınden gedsere konserve fasulye gosterıyor bırde gıderken bazen oto save actıgınızda gectıgınız km lerı saymıyor devamını sayıyor bır teslımat gozukuyor ama 4km onuda tabı ıslememıs

1 Beğeni

Hadi ya, sefer bilgisi doğru. İşi teslim ettim ama işlememiş. Bi sefer daha atayım…

birde sefer bıttıkten sonra programdan seyır defterıne bakarsanız her sefer bıtımı orda ıslenecek bılgıler gozukuyor yanı ozetı orda…şayet orda gorursenız zaten sısteme de gelmıs olacaktır hayırlı ısler bol kazanclar oslun :slight_smile:

1 Beğeni

hayırlı ıslerınız olsun @aLoNeAnqeL19 :smiley:

1 Beğeni

tek DAF kullanan benim :smiley: scania manyağı herkes :smiley:

:smiley: scanıa boyaması yenı geldı herkes scanıa cektı hemen :smile: