Hoşgeldin @OkanCan21 şirkete başvurunuz kabul edilmiştir. Hayırlı işler bol kazançlar
Discord konusuna gelince belki açılabilir ama müzakere edilmesi lazım. kolay gelsin
Abi ben şu linuxla napacam hicbisey yapamiom ya TB olmuyor ya benim bi 3.000 km olmustur tatile gidene kadar yaa aglicam artik yaa kafayi usttum artik yaa
Edit:istanbula gelince ilk hedef milano bergen olacak 2 3 kere yapicam tatil telafisi
Ben yeni şöfüiörünüzüm ne yapmam gerek
BlackMoon abi, benim baba yadigarı Actros 1860LS arabam var şu anda gürcistana yük götürdüm Rize’de konaklıyorum cuma günü de almanyada olurum. Bu araçla şirkete katılmam mümkün mü?
Oncelikle SA hosgeldin @BerkBingol yapman gereken konu başlıgındaki TruckBook sitesine uye olup şirketimize basvuruda bulunmak ve ondan sonra @Burak34 in davet ettigi ozel konudaki d8rse ve tir skinlerini yukleyeceksin ve yola cikacaksin umarim anlatabilmisimdir benim anlatmam biraz kittir biseyi anlatmaya saatlerimi harcarim iyi yolculuklar
Türkiye şirketler sıramasında 11 ciyiz (km yi 30 u geçelimde 10 cuya geçelim)
1.cisi 863 050 km li bir şirket baya gitmişler
Masallah nazar degmesin 11. Olmusuz
Aklima bisey geldi hemen bir steam grubu acmaliyiz baska oyunlardada birlesebiliriz belki @blackmoon baskanim
olabilir 10 cu yapalımda herşeyimizi açariz
siteye üye oldum en kısa zamanda aranıza katılıcam bende kafama takılan sorular var onları cevaplarsanız sevinirim kendi profilimle oynamakta herhangi bir sıkıntı var mı mercedes tır var bende onla devam mı edicem etmeyeceksem nasıl olucak
Bence bir sorun olmaz ama sen yinede baskanimiz @blackmoon a sormalisin
Beyler yok başka oyun yok discord yok şu bu… yine klasik saçma sapan şirketçiliğe dönüştürmeye çalışmayın. Tadını kaçırırsınız. Trucksbook.eu üzerinden kurulan bir sanal şirket o kadar katılanlar oynadıkça şirket büyür.
Şimdi dusundumde haklisin Hasan abi
Aynen hiç gerek yok sonuçta mp oynamıyoruz sp oynuyoruz. Böyle herkes zevk alıyor oyuna girmeyenler oyuna
girmek istiyor Trucksbook bir amaç katıyor oyuna millet bu yüzden giriyor discord miscord gereksiz.
Bu saatte girip oynamak huyum değil ama 1 sefer daha atayım istedim. Böyle böyle listede yukarıları çıkarız
Bu arada kulaklığı şu an ilk kez şarja taktım ötmeye başlamıştı bakalım ne kadar sürecek.
@blackmoon baskanim steam profilinizi birakirmisiniz ekleyeyim
Burak senide ekleyem sen profiline birakmissin ztn
@200BasanTofas kardeşim buda benim steam profil ismim benide eklersin artık Yusuf.65-Van
Ben nasil katilicam ne yapmam gerek
trucksbook sitesine kaydol şirketi bul başvuru yapıcaksın haberin başında linki var oraya tıklayabilirsin