Hey @MS_GAMESTRON Thank you. There will be a Discord server when there are major news in dev stages. But it’s too early for that at the moment so no need server now. 
TR: Şu an için önemli bir aşama kat edilmediği sürece Discord sunucusu açmayı düşünmüyorum şimdiden belirtelim.
8 Beğeni
W progress mate. Is they any chance in future that you will get your game progress to mobile devices? And a few more questions if you don’t mind me,
which genre your game will belong to? And most importantly, the origin location on which the game will be based on.
1 Beğeni
Hey @Idk_What_to_write_he Thanks. It’s too early to tell anything yet. Please be patient and wait to some news from me. 
4 Beğeni
Alr man, no hurries. Everything is fine adm yeah take care of your health. 
3 Beğeni
There are some speculations. Unfortunately, some YouTubers are clickbait by misrepresenting a project that will take years on my own, as always. Please do not pay attention to such content. They are not aware that doing so may cause different things. I would like to state that I will not hesitate to warn you legally if necessary. I do not recommend you to do this.
I am still at the very beginning of the under development stage and I do not have a development team. Nothing is clearly yet, maybe a different situation will occur in a few months and maybe I can’t do anything about development. Also those who are involved in this business know how difficult a process it is. This project has nothing to do with any company or game. It is a completely unique project and different from others. Please be understanding and patient for developments, do not be fooled by false content.
Bazı spekülasyonlar var. Maalesef bazı YouTuber’lar her zamanki gibi kendi başıma yıllar sürecek bir projeyi yanlış tanıtarak clickbait yapıyorlar. Lütfen bu tür içeriklere itibar etmeyin. Bunu yapmanın farklı şeylere yol açabileceğinin farkında değiller. Gerekirse sizi yasal olarak uyarmaktan çekinmeyeceğimi belirtmek isterim. Bunu yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Hala geliştirme aşamasının en başındayım ve bir geliştirme ekibim yok. Henüz hiçbir şey net değil, belki birkaç ay içinde farklı bir durum ortaya çıkar ve belki de geliştirme konusunda bir şey yapamam. Ayrıca bu işin içinde olanlar bunun ne kadar zor bir süreç olduğunu bilirler. Bu projenin hiçbir şirket veya oyunla alakası yoktur. Tamamen kendine özgü bir projedir ve diğerlerinden farklıdır. Lütfen gelişmeler konusunda anlayışlı ve sabırlı olun, yanlış içeriklere aldanmayın.
5 Beğeni
Daha elle tutulur gözle görülür haberler olana kadar Discord sunucusu açmayacağım. Gelişmelerle ilgili de biraz daha netice odaklı gidelim kimseyi bunaltmadan daha net ve paylaşmaya değer sonuçları buradan aktarmaya devam edeceğim. Diğer türlü yapıyla ilgili çok fazla şey var hepsini aktarırsam boş yere kafa ütülemiş olurum zaten pek de oyuncuları ilgilendiren şeyler değiller. Hem bu sayede içerik üretmek isteyenler de nasiplenmiş olurlar. 
Şimdilik texture bake aşamalarındayım daha karmaşık bir sistemle işi halletmeye çalışıyorum ve render kalitesi yüksek olduğu için uzun sürüyor. Stabil bir Unity sürümünden ilk ekran görüntüsünü 1-2 haftaya paylaşacağım.
5 Beğeni
Hazır render aşamasındayken uzun zaman sonra Unity kurayım dedim urp deli etti beni meğer ismi değişmiş
ziyanı yok eski proje dosyalarını silip sıfırdan proje oluşturup ilk testlere başladım. Yakında ekran görüntülerini paylaşacağım.
6 Beğeni
Garaj ve ofis binası için ilk Unity ekran görüntüleri. Şimdilik genel görünüm fena değil ama biraz daha süslenecek yerler var. Henüz reflection probeu ayarlamadım işin o kısmına bir ara bakarız o biraz farklı bir mesele.
İç mekanlardaki dokular/renkler özel bir şablonla değiştirilebilir şekilde ayarlı. Onun haricinde yarın bir de gece gündüz döngüsü paylaşacağım sonra devam.
13 Beğeni
Gece gündüz döngüsünü de göstermiş olalım. Dinamik ışık yok zaten shaderın olayı da buydu. Güneş ışığı eklemedim çünkü döngüde form değiştirmesi gerekiyor ama istersem onu da ekleyebilirim de onun olayı daha da farklı shadera özgün olduğundan çok kaynak tüketen bir şey gerek yok.
Yavaş yavaş oynanış için temel sistemlere başlayacağım yolumuz çok uzun 
10 Beğeni
Salut bertan depuis l’arrivée de ToE3 je cherchais toujours à vous contacter personnellement mais mais je n’ai jamais la chance de te parler mais quand félicitations pour ton nouveau projet qu’Allah vous protège et vous soutiens
1 Beğeni
Araç fiziklerine geçmeden önce geçen haftalardan bu yana aklımda olan karakter kontrollerini aradan çıkartmak istedim. Modellemeler bitti entegre de tamam. Tabii mobil olacağı için çok bir şey beklemeyelim en azından durum şimdilik böyle. Animasyonlar da elde ne varsa o. Avel avel yürüyor koşuyor falan ama iyi kötü bir şeyler yapıyor. 
İleride bununla ilgili şeyleri oyuncuların isteklerine göre şekillendiririm, şimdilik paket böyle kalsın bakalım.
11 Beğeni
Araç fiziklerine başladım uzun bir süre herhangi bir gelişme olmayacak
Fiziklerle ilgili şeyler mühendislik bilgisi gerektiren ince ve zaman alan işler o yüzden uzun bir süre buralarda olmayacağım. Zaten fizikler tamamlandıktan sonra bir kaç animasyon ve seslerle birlikte harita meselesini de halledip ilk oynanış videosunu paylaşmayı planlıyorum. Tam tarih veremem ama mümkün olduğunca kısa bir sürede ilk elle tutulur haber gelir. Ardından Discord sunucusu açacağım, asıl orada haberleri paylaşır sohbet ederiz.
Şimdilik görüşmek üzere.
16 Beğeni
Abi discord sunucusu varmı varsa link Verirmisin gelmek isterim eğer yoksa yardımcı olurum bir sunucu oluşturmak iyi olur