Bir takım torbacılık meseleleri
bunlar bizim gomtanım.
Bunların texturelerini yaparken fotoğrafları sen mi gidip çekiyorsun yoksa internette gördüğün fotoğrafları 3 boyutlu olarak yeniden mi kullanıyorsum?
Ekipmanım olmadığı için keşfe çıkamıyorum yakında ekipman toplayacağım bunun için.
Bazı modeller internetten aldığım görsellerle oluşturulmuş durumda bu da yönteme kendimi daha da adapte edebilmem için pratik yapmama iyi bir kaynak sağlamış oluyor.
Anladım teşekkür ederim İyi çalışmalar
Maalesef. Dosya eski sistemimdeki zararlı yazılımdan dolayı kullanılamaz hale gelmişti.
Çok değişik şeyler olacak çok…
Ve bu değişik şeyler daha ilk denemede kendini göstermiş oldu
Pazartesi ekipmanlarım tamamlanıyor, “daha büyük” şeyler olacak
Elinize kolunuza sağlık, oldukça başarılı çalışmalar. Son iki mesajda gönderme yapıyorsunuz, bunun altında ne var çok merak ettim açıkcası
O gün geldiğinde bütün insanlık “nasıl yani” diyecek asdfds
Nasıl yani
başkan üstüme vazife değil ama meraktan soruyorum. mimarlık mı yapıyorsun? kendini nasıl geliştirdin bu kadar?
Estağfurullah şu an bir yazılım şirketinde çalışıyorum 2009-2010 yılından bu yana bir şeyler yapıyoruz işte kendi çapımızda
eyvallah başkan. çalışmalarını bir köşede usulca takip ediyorum. bir otobüs modeli çok isterdim sizin ekipten fakat çok uğraştırıcı benim uğraştığım travego modelini bile kaldırıp çöpe attım cidden sabır işi sizde de peygamber sabrı var sanırım. başarılarının devamını dilerim. kolay gelsin.
@fukachiron_machina Valla hızlandırılmış videonun pek bir faydası olmaz zira hızlı hali bile saatler sürecektir Dersler halinde düşünüyorum ama zerre zamanım yok bunun için. Eve gelip anca kafamı dinliyorum.
@anilonursal Sağ ol eksik olma. Her şeyi yapabiliriz ama öncelik olarak belirlediğimiz şeyler var ve maalesef bir tır oyununa otobüs çıkartmak. Yani bilmiyorum bana mantıksız geliyor.