Başımız Dertte! 🎮

Merhaba , bu konu altında kendinizin bir türlü bırakmadığı başınıza bela olan oyun/oyunları atabilirsiniz.
Düzen açısından aşağıdaki gibi ekran görüntüsü atmanızı tercih ederiz.


Bu aralar kanser oyuna geri başladık , ekip her ne kadar tam sağlam olmasa da gün geçtikçe iyiye gidiyoruz.Ama en önemlisi eğlenerek vakit geçiriyoruz. )

Batuhan bey arada kanser olabiliyor. :rofl:


Isterseniz nedeni ve kendiniz hakkında durum değerlendirmesi de yapabilirsiniz.:smile:

6 Beğeni

Uzun zamandır bu ikisinin müptelasıyım. ETS2 çok nadir girer oldum. Simülasyon oyuncusu kimliğimi kaybediyorum artık sanırım. :thinking:

3 Beğeni

Sana hak veriyorum, benimde bunlar ile başım dertte. :smile: çocukluğumdan beridir bu tür oyunları oynuyorum, resident evil’in neredeyse bütün serileri oynadım, ayrıca Silent hill’de efsanevi bir oyundur, gerek hikayesi, müzikleri ve ortamı olsun, tam bir başyapıt bu iki seri benim gözümde.

4 Beğeni

Pek bela sayılmaz, severek oynuyorum :smiley:

4 Beğeni

2007’den beri oynuyorum.

2 Beğeni

2013 yılından beri erken erişimde. Bir sürü hata var. Geliştiricilerine 7/24 sövdüren cinsten hatalar bunlar. Ama insan bir kere bulaştı mı bırakamıyor. Crafting sistemi o kadar muazzam ki günlerce hatta aylarca elinizde kazma kürek; dağ bayır dolanabilirsiniz.

4 Beğeni

Dertte galiba
Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1

4 Beğeni

Criminal Mastermind için uğraşıyoruz her fırsatta ama STC arkadaşlarımız çok olduğundan bir türlü gün yüzünü göremedik… ( Fivem Boyutuda bi okadar var )

Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B11

Son zamanlarımda rüyamda Spinden e63 düşürdüğümü falan görmeye başladım öyle bi dert 7-24 aklım kalıyor oyunda acaba şu arabaya şunu taksam nolur gibisinden

indir

Son olarakta KamçıVille ( Ağaoğlu simulatör) Yapayzekasının harika davranışları ve aptallığıyla başıma çok bela açtı…

Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B12

2 Beğeni

1

Benim de bu aralar bu oyunla başım dertte… Ortamı, grafikleri, sesleri muazzam… Uzunca bir süre daha başıma bela olacağa benziyor :slight_smile:

3 Beğeni

index

Bazen kafam esiyo sinir oluyorum bi anlık silesim geliyor ama sonra o kadar rank kasmışım diyip sürekli vaz geçiyorum hayatımda bu kadar kanser oyun görmedim yav :smiley:

1 Beğeni

Dostum bu oyin nasil oynaniyor bir denedim ama beceremedim

1 ayda 58 saat oldu ve daha yarısına gelmedim… Görev sunumları vs. çok iyi, her yan görev ana görevler kadar iyi.

1 Beğeni

bunun yüzünden 2,75 astigmat oldum. :joy:

1 Beğeni


Bu aralar da buna sardım. Çok pc başına oturma fırsatı bulamasam da son 3 4 kez pc başına ne zaman geçtiysem sırf bunu oynadım. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim… Hem strateji hem tycoon hem de biraz simulasyon. Puanım 7/10

3 Beğeni

Kardesim bu oynama sureleri gercek mi? Hic mi gezip eglenmiyorsun? ETS2’de 4000 hours neredeyse

image

oyun 2012 yılında çıkmış çıktığı ilk gün almıştım 7 yıl için normal bir süre ayrıca bilgisayarım sadece ets açıyordu şimdi c-d bile yaparken sıkıntı basıyor çıkıyorum.

Küçüklüğümden bu yana büyük bir hayranlıkla oynadığım, resident evil serisinin yeni oyunu 2 gün önce çıktı. Resident Evil Village, atmosfer ve hikayesiyle beni 2006’da oynadığım resident evil 4’e götürdü…


sdfsd

8 Beğeni

psikopat gibi bir zamanlar oynadığım oyun sabah akşam durmadan oynardık arkadaşlarla neyseki uzun süre önce bu beladan kurtulduk :smile:

1 Beğeni

Allah kurtarmış, geçmiş olsun :smiley: