ATS | MACK Anthem [Ana Konu]

Aynı tırı Teknofest 2019 'da çektim , Jandarma Arama kurtarma malzemeleri satıyordu , tesadüf :slight_smile:

9 Beğeni

Bende görmüştüm hatırlıyorum. Tır hala burda evimin yakınlarında duruyor.

1 Beğeni

Türk yıldızları adına da çalışmış. 9 ay sonra başka birinin kameralarından görünce güzel oldu :upside_down_face:

Bu MACK Anthemde bir hata var kokpitin içine dışardan bakarsanız aynanın oradaki isketelet tırı hangi renge boyarsanız boyayın hep beyaz görünüyor. Diğer tırlar da da öylemi bilmiyorum. Kapının içi kısmından bahsediyorum bu arada.

1 Beğeni

Yeni Bir Mack Kamyonu Geliyor
FALL 2023

Sizce Ats’Ye Gelirmi.Bu Kamyon

3 Beğeni

Sıfır emisyon diyor videoda elektrikli gibi duruyor. Eğer öyle olursa gelme ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Fakat sadece elektrikli değil de içten yanmalı motorlu versiyonları da olursa gelir bence.

1 Beğeni

Gelmez :slight_smile:

Bu İki Resimi Google Rens İle Taratiginizda Mack Yada Volvo Diyor Ben Açıkçası Bunu Bir Yeni Volvo Vnl Benzettim :eyes::eyes::eyes::eyes::eyes::thinking::thinking::thinking::thinking::thinking:

1 Beğeni

Ön Izgaraya bakınca bana da Volvo NVL gibi geldi.

Evet Ama Üst Tarafa Ve Yan Tarafları Yeni Cascadia Benziyor Yan Taraftaki Izgara Ve Ön Kaputun Boşluk Olduğu Yer Ve Senin Dediğin Gibi Ön Izgara Yeni Volvo Vnl Benziyor

1 Beğeni

Madem VNL’e benzettin niye Mack konusunda paylaşıyorsun :person_facepalming:

Anlamıyorsun Galiba Fotoğrafı Taratiginizda Mack Yada Volvo Diyor Ne Yani Hem Volvo Hemde Mack Paylaşım Yani Ne Demek İstiyorsun Acaba :person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming:

2 Beğeni

Araç üstünde ağır kamuflaj var. Hiçbir detay doğru düzgün algılanamıyor. Bu durumda bir çıkarım yapmak imkansız. Hatta ızgaralar bile kamuflaj olabilir.

1 Beğeni

Bu kamuflajlı aracın şuan ki Mack Anthem’le alakası yok. Bu yüzden bunu burada paylaşman konu dışı gönderi gibi oluyor. Burada değilde ATS konusunda paylaşsan daha doğru olurdu :slightly_smiling_face:

Volvo görünümlü yeni Mack’i göstermişler. İsim değişikliği olmazsa yeni Mack Anthem olarak yola çıkacak.

3 Beğeni