ATS - Kenworth W900 Tuning Pack DLC

Fiyatına göre çok çok dolu bir içerik olmuş Selçuk abinin eline koluna sağlık, yayında tanıta tanıta bitiremediler :smiley:

5 Beğeni

Herkese hitap edecek parçalar var, güzel kombinasyonlar çıkarılır. Darısı Peterbilt’in başına ama önce 389X gelmeli. Artı detay olarak kabin süspansiyonu bundada aktif edilmiş.

Daha ucuza alabileceğimiz bir bundle vs varmıdır?

Çok güzel modifiye paketi olmuş. Çok fazla çeşitlilik var. Farklı kombinasyonlarla güzel fotolar ortaya çıkar. Zaten Amerikan tırlanın olayı modifiye. Kesinlikle parasına değer arkadaşlar. Selçuk abinin eline ve emeğine sağlık. Darısı diğer markalara…

12 Beğeni

selçuk abi olmasa da modifiye paketi olurdu da bazı şeylerle ekstra ilgilenen birileri olmadıkça ne oyuncu ne de gerçekten bu parçaları takmış etmiş şoförler memnun kalabilir. haliyle sisl’in olduğu bir projede bazı şeylerin sonuna kadar zorlandığını hissediyoruz. :smiley: elinin değdiği şeyi sisl’s mega pack haline getirtiyor. :smiley: dsfsfs

eğer gelirse man için tuning pack bakalım nasıl olacak? imkan dahilinde marka izin verdikçe her yeni pakette bir adım öteye gidiliyor. yani 5dkda taktık bitti dediğimiz parçaların böyle görünmesi için ciddi emek harcanıyor. buna son çıkan otobüs modlarındaki kişiselleştirme seçeneklerinin aşırılığından anlayabilirsiniz.

13 Beğeni

Bir kaç düzine parça seçeneğini eklemeyi unutmuşlar Selçuk abi scs forumda belki bir sonraki güncellemede eklerler diyor.

tampon rengini istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz?

Bazı rengi değiştirilebilir boyama seçenekleri ve boyalı tampon seçeneği seçersen istediğin gibi ayarlayabiliyorsun

sırf bu fotoğraf yüzünden dlc’yi alacğaım

2 Beğeni

Ufak bir bug var. Forumda bildirdim.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=322237

Etti iki.

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=322264

Daha önce var mıydı bilmiyorum hiç dikkat etmedim ama şimdi çok dikkatimi çeken bir durum var. Bozuk yollardan veya arazilerden kaput kokpitten bağımsız sallanıyor.

Volvoyla gelen kabin süspansiyonuyla ilgili bir olay varmış. Paket için araç güncellenirken W900’a da eklenmiş sanırım. Bu detay benimde dikkatimi çekti var mı yok mu diye düşünüyordum fark eden tek değilmişim.

1 Beğeni

Sisl, ScsSoftware canlı yayınında eklediklerine dair bahsetti zaten. Yayının 1saat 5.dakikasını açıp izleyebilirsiniz. Umarım zamanla diğer araçlar için de bu güncelleme yapılır.

3 Beğeni

DLC ile gelen Kenworth Cancooler hatalı çıktı. İkondaki gibi olması gerekiyor.

İkondakinin büyük hali.

Bu dahil bir sürü hata var. DLC çok güzel olmuş tamam. Ama para ile satılan bir içeriği bu kadar hatalı nasıl çıkartabiliyorlar. Çanta ben hatalıyım diye bağırıyor resmen.

1 Beğeni

her çıkardıkları üründe mutlaka hatalar oluyor önceden kontrol edilmiyor mu, gözden mi kaçıyor anlamadım benim için sorun değil ama sürekli olunca göze batıyo tabi

Aynen. Ufak hatalar sorun değil. Bütün oyunlarda olur. Cancooler gibi apaçık ortada olup gözden kaçırılmaması gereken hatalar olunca insan ister istemez sinir oluyor.

ATS’de 1258 saatim var. İlk defa attığım uzun seferden aşırı keyif aldım. Hem modifiye paketi DLC’si, hem Kenworth’un düzenlenmiş fizikleri olsun bana çok büyük keyif verdi.

6 Beğeni

vay vay çok büyük hata :smiley:

sorun güncellenirken bozulmuş olan bi dosya sadece. hallettik, bir kaç güne güncelleme ile gelir.

8 Beğeni

Abi elinize sağlık, tuning pack inanılmaz güzel, peterbilt içinde plananan bir paket varmı?

Henuz planlarimizda yok

1 Beğeni