Ataş Turkey Map ETS2

Selam Arkadaşlar Ben Ataş Map Yapımcısı Ataş Map v1.1 Paylaşımda

Görseller:


Yenilikler:DÜZELTİLEN HATALAR , YENİLENEN YOLLAR , BURSA OTOGARI YENİLENDİ , BURSA-BALIKESİR ARASINA SUSURLUK KENTİ VE DİNLENME TESİSİ EKLENDİ. :YENİ EKLENEN ŞEHİRLER SUSURLUK KENTİ SAKARYA VE DÜZCE OLARAK EKLENMİŞTİR .

TEKİRDAĞA OTOGAR EKLENDİ

İSTANBULA KÜÇÜK ÇAPLI HAREM OTOGARI EKLENDİ

İL GİRŞLERİNDEKİ NÜFUS TABELALARI YENİ YASAYA GÖRE AYARLANDI

1.40X SÜRÜMÜ İLE UYUMLUDUR

TÜM HARİTA DLCLRİ GEREKMEKTEDİR

(NOT) DÜNYA HARİTASINDA HARİTAMIZ KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GARİP GÖRÜNÜYOR İLERDE MAPIMIZ BÜYÜDÜĞNDE DÜZELECEKTİR KAFANIZA
TAKMAYIN KEYİFLİ OYUNLAR …

Youtube Link:https://www.youtube.com/watch?v=bD9NqnWK1No

DİSCORD:Discord

4 Beğeni

v1.2 Bilecik

3 Beğeni

Hocam linki düzenleyin isterseniz, girince videonun ortasından başlıyor şu kısmı silerseniz çok daha sağlıklı olur;

&t=134s&ab_channel=İhsanAtaş

Hatta direkt YouTube’da alttaki paylaş butonundan daha kısa bir link alınabiliyor. Onu kopyalarsanız burada videoyu da görebiliriz.

1 Beğeni

düzelttim :slight_smile:

1 Beğeni

haritanın görselinide atarsan sevinirim

1 Beğeni

iyi çalışmalar dilerim

2 Beğeni

bütün hatalar çözüldü v1.2 de sizlerle

atıyorum

  1. Liste öğesi

Youtube kanalınızdan izlediğim kadarıyla hazır prefablar kaliteyi çok aşağı çekmiş gibi. O kadar hazır ki böyle köprüye girerken viraj falan olmuş daha doğrusu bunu yapmak zorunda kalmışsınız. Kendi modellerinizi ve dlc prefablarını kullanmanızı öneririm. Kesinlikle harita kalitesini yükseltecektir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

2 Beğeni

ya o prefablar karışık mesela tek yollu nasıl ikiye ayırcam prefablardan pek anlamıyom çok uraştırıcı mı o kadar acaba bilmiyorum ki bilgi edindirirmisin

1 Beğeni

Prefablarda mantık şu, en başta prefabı koyarken o ufak prefab penceresinde değişen değerler var, sanırım origin olması lazım o sayı 0’dır. Her değiştirdiğinde kırmızı noktanın yeri değişir. Mesela bi yön vardır yollarda hep, ona göre yapılır. Zaten bir süre sonra otomatikman o şekilde ilerlemeye başlayacaksın işleyişi anlayınca. Kırmızı kırmızıya bağlanmaz, yeşil de yeşile bağlanmaz. Mesela otobanda bir prefab koyuyorsun, araçların girdiği tarafa denk getir kırmızıyı. Yolların tek yön olanları da o şekildedir çünkü gibi gibi. Biraz da tecrübe işi.

2 Beğeni

onları biliyorum ya hani yol çektim diğğelim o yolu ikiye nasıl ayırcam prefablamı

Prefab ekranında blke fork yazarsan yola uygun ayrım yapabileceğin prefabı bulabilirsin(Genelde ortada beyaz kısım olur). Blke yerine başka Dlc ismi de yazabilirsin. Birde oyunun orjinal haritasını inceleyerek de öğrenebilirsin yapamadığın yerleri.
Örnek:

2 Beğeni

Eyw baba tesekurler

aratırken bu pencerenin sol alt kısmında kategori kısmı da var blke yazmadan aratıp ordan blkeye basarsa daha sağlıklı olur daha çok şey çıkabilir bence. en azından kategoriler arası gezmesi kolaylaşır

2 Beğeni

İzmir ne zaman gelecek

1 Beğeni

hocam ben haritanızı beğendim ama tabiki baya eksikleri var orneğin düzce-sakarya yolu biraz saçma olmuş çok virajli ve iniş ve yokuş çok fazla o yolun tekrar bir elden geçmesini isterim.
aynı şekilde otogarlarında gerçege yakın yapılması daha guzel bir goruntu oluşturabilir yine aynı şekilde yollar ve yol kenarlarındaki detaylar arttırılabilir. yalova osmangazi koprusunden once geliyor buda biraz gerçekçiliği bozuyor yalovayı (eger mumkunse) gerçek konumuna yani osmangaziden geçtikten sonraya ekleyebilirsiniz. naçizane fikirlerimdir

Osman Gazi köprüsü yeri yanlış kocaeliden önce olması lazım

V2 de
Gelcek

Gercek yerine alindi v1.2 de sizlerle