Assetto Corsa - Screenshots

3 Beğeni

11 Beğeni

1.40’dan sonra grafik modları Assetto’daki gibi olsa keşke :smiley:

7 Beğeni

@HetriX Keşke

4 Beğeni

TRD Toyota Supra
TRD Toyota Supra
TRD Toyota Supra

9 Beğeni

5 Beğeni

bu oyun iyimi peki arkadaşlar ps4 de satın alıcam duruma göre? serbest sürüş modu yok sanırım devamlı yarışmı yapıyoz grand torismo ile denk bir oyunmu

1 Beğeni

Arabanın hızını hissettirmiyor,hızını hissetmeyince de viraja hızlı girip virajın dışına taşıyorsun.Sonra da bu araba virajı dönmüyor awk diye sövmeye başlıyorsun :smile:
Yanlış bilmiyorsam Practice,Challenges (HotLap,Special Event,Time Attack ve Drift),Kariyer,Yarış ve Online modları var.Pek sıkıcı değil,mod desteği var boş kalmıyor o yüzden.Oyunun kendi arabaları ve pistleride iyi.Online çok zevkli oluyor,arada sırada kasaplar denk gelebiliyor bir anda önünüze kıranlar,ilk virajda fren yapmak bilmeyenler,arkadan vuranlar her türlüsü var :smiley:

1 Beğeni

Steamda 300 küsür saatim var fizik ve araç sesleri yeterli düzeyde olmasına rağmen yinede tavsiye etmiyorum çünkü oyunda belli bir zaman sonra yapılacak bir şey kalmıyor oyunu ets2 de olduğu gibi resmen modlar ayakta tutuyor hatta yapımcılar bile bunun farkında olmasına rağmen hiç bir şekilde online kısmına veya mod kısmına doğru düzgün destek sağlamıyor bide bunu geçtim eğer oyunda kişisel oda açıp arkadaşınla oynamak istiyorsan ya sunucu satın alacaksın yada 2 saat port ayarlarıyla uğraşman gerekecek… Eğer bunları gözünüz alıyorsa buyrun :slight_smile:

2 Beğeni

İlave olarak, PS4 versiyonunda mod desteği yok, yani DLC araçlar dışında ekleyebileceğin araçlar sınırlı.

1 Beğeni

teşekkürler kalsın o zaman

7 Beğeni

Özlemişim valla :stuck_out_tongue:

5 Beğeni

31EjXMAq6kL

9 Beğeni

6 Beğeni

Imgur

5 Beğeni

Imgur

5 Beğeni