Sistem gereksinimleri ihtiyacı olan varsa →
benim 1660 ti ile şuan bakıştık
Fiyat makul bence takip ettiğim oyundu birde yaz aylarında açık dünyası gelecekmiş tadından yenmez.
Şuan alan varsa ilk görüşleriniz nasıl? Hazır indirimde varken almayı düşünüyorum da.
Ben en az 50 dolar olur diye düşünüyordum. Tabii bunun birde DLC aşaması var asıl cüzdanları o eritecek. Umarım lisanslı F1 araç sayısı epeyi fazla olur. F1 oyunları kesmiyor.
Bence düşünmeden al. Bu simülasyonun kötü olma ihtimali yok. Geleceğe yatırım.
Alcam ya dediğin gibi kötü olma ihtimali yok. İnşallah yaza doğru açık dünya da iyi olurda böyle forza ya rakip olur. İlk oyunu sırf F1 için oynuyordum.
Forza mı? Forza çocuklar içindir. Fizikten yoksun çerezlik vakit geçirmelik arcade bir oyun. Assetto Corsa ile karşılaştırılamaz, ikisinin mukayese edilmesi teklif dahi edilemez. Asıl Forza hiçbir koşulda Assetto Corsa serisine rakip olamaz. Çünkü hardcore simülasyon değil.
@Tolgasky tolga abi sağol ama şu an video mümkün değil.

https://x.com/simulasyonturk/status/1880203456545222722
bu arayüz ne lan yazıklar olsun. arayüz… animasyonundan tut slider kontrollerine kadar rezalet inanılmaz
ama oyuna bi girdim ohhh dedim.
birkaç şley daha yazdım. arada girip turlucam içinde olalım yeter. @Tolgasky belki yazın da beraber turlarız
efsane ya bunun için direksiyone geçilir baya içimi şey etti zaten ayar yapsam yayın açarım ama boş işte ne anlatıcam. goygoy dsfdsf
automobilista 2’ye ihanet etmek istemiyorum bir vakit verilecekse ona verilmeli. sfsdfsfsdf
Kasmasına bir şey diyemem ama ilgili ayar seçeneklerinin gruplanması güzel.
Resimden gördüğüm kadarıyla tek sorun font boyutunun çok küçük ve aşırı kalın olması. Özellikle büyük ekranlarda gerçekten kör eder adamı.
@HasanOfke müsait olduğunuz zaman grafik ayalarını atabilir misiniz
heavyrainde fps düşüyor. her şey statik olmasına rağmen bu fpsi alıyoruz ama normal bi durum benim için işlemcim çok eskidi.
vsync kapalı.
oyuna girince gene sövdüm. böyle arayüzü yapanın fdsfs …
Teşekkür ederim arayüz cidden berbat umarım güncellemeyle biraz olsun iyileşir😄
Yazının altındaki kırmızı kutu beni her gördüğünüzde sövün diyor.
Yarın akşam 19.00 da yeni bir teaser paylaşacaklar mış. Açık Dünya ile ilgili ve tahminim yaza doğru başka hangi özelliklerin ekleneceğini göstereceklermiş https://youtu.be/j9e6ohemjsI?si=lnfgSeSUoy62Mcoq