Bu zaten trafikte geziyor kardeşim.
Bir Seattle kaldı paylaşacakları.
An itibari ile (20:42) St. Helens dağı ile ilgili bir paylaşım Steam sayfasından yapıldı. Görüntüler ile sizi baş başa bırakıyorum
17 - 19 Mayıs arasında etkinliğe gittiler ya, bu etkinlikte ATS ile ilgili bir haber paylaşacaklardı, yani bugün Washington’ın çıkış tarihi verilebilir.
Şu çizimlere şu detaylara bakar mısın ya!? Çok iyi görünüyor, bunları gördükçe California’dan geçesim gelmiyor. Ufak rebuildler başladı. Umarım Los Angeles, Las Vegas gibi şehirlere de yansır.
ETS2 Almanya’da olduğu gibi büyük bir yenileme yapsalar güzel olur. Mesela ilk önce Kaliforniya’yı adım adım yapsalar, kuzeyinden başlasalar yenilemeye.
Yapıyorlar zaten
Evet ama ben Almanya gibi kastettim.
Yeniden yapılmıştı zaten ölçekleme değişmesi ile. Ve değişecek bir şey yok ki oralarda.
Nasıl? Mesela Nevada, Kaliforniya, Arizona, bunlar Oregon kadar kaliteli değil. Tonopah şehri yenilenmişti, güzel olmuştu. Yavaş yavaş yenileniyor bunlar.
Tabii ki o kadar kaliteli olmayacak çünkü Oregon’a ekstra para veriyorsun ve en günceli o. Ve de zaten artık yılda iki DLC çıkarmaya başlayacaklar ve adamların işi gücü yok yılda iki defa son çıkardıkları DLC kalitesinde haritayı baştan yenileyecek.
Küçük küçük yeniliyorlar ana haritayı:‘Kavşaklar, yenilenmiş yollar, şehirler, yeni yollar, yerler, vs.’ DLC’ler daha önemli çünkü onlar hakkında daha fazla araştırma yapılması gerekiyor bu yüzden ana harita birden geniş bir şekilde yenilenemiyor.
Legendy 2019 etkinliğinde ATS ile ilgili haber paylaşacaklardı, paylaşılmadı ?!
geçen gün yeni ekran görüntüleri atmışlardı sanırım bu hafta yeni bişey gelmez bence washingtonla alakalı bu hafta ets ve atsde 1.35in tam sürümüne geçerler muhtemelen bu hafta bununla geçer ondan sonraki hafta çıkış tarihi vs belli olur
evet washington için yeni bir mail geldi
Key mi geldi?
Ey Hasan Öfke, bilgi ver bilgi! diyeceğim de NDA altındadır o mail.
ya erken gönderilecek ya onun haberi işte istiyor musun diye atıyorlar başta deli misin dedim tabii ki de istiyorum ama nda ile ilgisi yok yakında duyururlar çıkış tarihini çünkü planlanan tarihi vermiş
Ne zaman peki?
100 dolares