Ta Staem’a eklemişler çıkması yakın mı ki?
Haydi herkese geçmiş olsun Umarım Oregon’daki gibi performans sorunları olmaz. Baltık DLCsi bu konuda iyi.
Ben de performans sorunu olmadı, ben Baltık’ta kasabadan geçerken bir ara kasılma oldu sen nediyon?
Aynen bende de olmadı.
SCS Software, American Truck Simulator’ın Washington eyaletinin ilk görüntülerini geçtiğimiz hafta yayımlamıştı. Şimdi ise tanıtım videosu ile resmi olarak bu yıl sonuna doğru yayımlanacağı duyuruldu. Steam sayfası bile açıldı!
Yıl sonu çok geç olur hazirana kadar çıkmalı bence
SCS gene pişirmiş pişirecegini ayrıca cidden uzun süredir çalışılıyodu bu yüzden vencede haziran gibi çıkmalı
Ayrıca İdaho ve Utah var. Onlar ne zaman gelecek bunu yıl sonu çıkarırlarsa?
Belki bu dlc haziran gibi tek başına çıkabilir çünkü sadece washington var teaserda başka yerler olsa onları da gösterirlerdi yıl sonunda da idahoyla utah gelir bir yılda 2 harita dlcsi çıkarmış olurlar scsnin de işine gelir bu durum daha fazla para kazanırlar
Arkadaki yük herkesin dikkatini çekti mi? ATS’de böyle bir yük olduğunu ben hatırlamıyorum. Böyle yük var mıydı arkadaşlar?
Like something Baked again
I think is more get three state, all Packing DLC.
May be, why not?
Would be awesome
Bu muhtelemen DLC ile gelecek yük ama ETS2 1.30’da gelmişti bu yük İtalya DLC’si ile değil bir de ATS’de hayvan taşıma dorsesi eksik.
Evet tek başına çıkacak ve Haziran-Temmuz gibi çıkabilir bence.
Araç yıkama!
Ülke sınırlarında xray tarama için kullanılan alanlar oluyor. Muhtemelen odur.
Eee yani Kanada’ya mı geçeceğiz?