Bu ats dlc lerini görünce ets 2 dlc leri boş kalıyor ats deki canlılık ets 2 yok
Tabela sistemi, yeşillikler, bina textureları, yeni assetler… Elbette fark var. Olmalı da. Güzel karşılaştırma olmuş.
Başkent Olympia ağabey.
ryzen 3000 cıktı tarıhı beklıyorum ülkeye gelmesını sıstem topluycam en sonunda
Bu DLC’den sonra diğer çoğu eyaletleri çıkarmaları uzun sürmeyecektir bence.Bu DLC için gerçekten çok uğraşıp,her nesnenin özellikle bitki örtüsü falan texturelerini toplayıp ortam yaratmaları uzun sürdü.Aslında bu Oregon için geçerliydi Washington için de devamı gibi birşey oldu.Utah,İdaho gibi eyaletlerde benim bildiğim çok bir farklılık yok ellerindeki texturelardan başka.
Yani Amerikanın orta batı eyaletlerini tamamlamaya çalışıyorlarki bu eyaletlerde detay seviyesi fazla.Washington’da belkide en fazla olanlarında biri bu eyaletlerden.Doğuya doğru ilk eyaletlerden İdaho,Montana,Utah ve Colorado eyaletinde çok detay yok.Montana mesela dağlık ve ormandan oluşan fazla şehir barındırmayan eyalet.Oluşturulması fazla uzun sürmeyecektir.Utahta tuz gölü var benim bildiğim başka bir nane yok.İdaho içinde ABD’nin Bilecik i diyebiliriz.Pek birşey yine yok.Colorado ise Amerikanın en fazla rakıma sahip eyaleti.Denver gibi önemli bir şehre sahip.
Bu eyaletlerden sonra Teksas başta olmak üzere diğer eyaletler düzlük ve pek birşey yok.ETS 2’deki textureların çoğu orta ve doğu eyaletlerin çoğuna yetecektir.
Evet, ama nesneler sıfırdan yapılıyor bu dokularla ve çok farklı ve güzel görünüyor, gerçekte nasılsa öyle yapıyorlar, yavaş yavaş hızlanıyorlar, ETS2’den doku almazlar bence, sonuçta coğrafya, yol dokuları farklı.
Dediğinin şöyle bir ayrıntısı var. Daha önce bunu nasıl yaptıklarını açıklamışlardı. Bir şeyler modellenirken ve çizilirken çok farklı, ileriye dönük olaylar düşünülerek çeşitli varyasyonları yapılıyor. O yüzden binaları vb. objeleri kolay dönüştürebiliyorlar. Ama yine de her eyaletin farklılıkları var eğer özel bir şeyler modellenecekse onların yapımı zaman alıyor. Ama genel olarak süreç hızlanacak bu ortada… biriktikçe daha hızlı ilerleyecekler… bundan sonraki eyaletler artık paket paket olmalı
yeter arttıkkkkk çıksın
Çıkış tarihini ben söylüyorum bakalım tutturacak mıyım ? 14 Haziran diyorum.
Ben de 21 Haziran diyorum.
Bende 7 haziran diyorum
demeyin bi zahmet birşey arkadaşlar… niye bu konu sürekli spam (gereksiz) mesajlar ile dolduruluyor… dlc için bilgi ve benzeri haberler varsa veya az da akalalı şeylerden bahsedinde çıkış tarihi tahmini muhabbeti nedir… bu konuyu benim gibi yeniliklerden ve yukarda belirttiğim belirli durumlardan bilgi sahibi olmak için takip edenlerin olduğunu düşünün giriyorum bakıyorum şu tarih diyorum diye bir yazı…
ATS WASHINGTON NEDEN GECİKTİ? SCS HEP BÖYLE!!! BOVŞER KRDŞM TAKLA ATALIM - VLOG #34
:d
Hani Washington İlkbahar sonunda çıkacaktı? Ah Scs ,Vah Scs…
Bilgisayarı eksi olanlar ayvayı yedi her dlc ek bi preformans ister mesela ats baksana cevreye
@Turqazip, hayır sistem gereksinimi değişmiyor.
Ben sadece çıkış tarihi belli olduğunda tahminime ne kadar yaklaşmışım onu görmek için yazdım. Bu sizi rahatsız eden bir şey olmamalı. Sonuçta hepimiz dört gözle bekliyoruz bu paketi. Ne zaman çıkacağını tartışmanın aksi bir yönü yok. Sadece gelen screenshotları paylaşacak olsaydık bu konu haftadan haftaya aktif olurdu.
Değişiyor değişmiyor değil oyna bakalım 100 olcekte yeni dlc de fpsyi gör yada 400 oyna gör fps yi ben hd7850 ile zar zor 150 oynuyorum fps sehir ici kasıyorum
Yok ya alaksı yok, yine minumum sitemlerde oynayabilirsin.