American Truck Simulator | Tavsiye Edilen Modlar

valla çok güzel olur mod sizden olsun yeter :slight_smile:

3 Beğeni

ATS için önerdiğiniz otobüs modu var mı? ETS2’de oldukça fazla var fakat ATS için ne önerirsiniz?

Oyuncuyusbis ekibinin yaptığı otobüsler hem ats de hem etsde çalışıyor. hvt nin otobüsleri atsde çalışmıyor onun haricinde yabancılar benim bildiğim çok otobüs yapmıyor yabancılarda bilindik kaliteli bir tek scania touring var adamlarda otobüs kültürü yok türkler kadar

1 Beğeni

Cevap için teşekkür ederim.

Tiger+Zeemods’un fizik modlarını beraber açtım, Tiger’ın tam uyum sağladığından emin değilim ancak Zeemods aktif oluyor aynı anda modlar aktifken. Ayarları bu şekilde kullanıyordum, üzerine Zeemods’un modu gözle görülür derecede fark yarattı. Çok uzun zamandır Tiger’ın modu kadar kaliteli fizik modu görmemiştim. Özellikle ağır ağır yavaşlarken ve kalkarken süspansiyonun yarattığı fark o kadar harika ki tavsiye ediyorum herkese.

Zeemods; Zeemods Physics Mod
Tiger; [ATS] Revamped Dynamic Suspension [1.54] | Patreon

Ayarlar;

Özet

Sıralama
Zeemods
Tiger.

4 Beğeni

Oyunu klavye+mouse ile mi oynuyorsunuz yoksa direksiyon seti ile mi? Bu modlar direksiyon seti ile uyumlu mu ?

1 Beğeni

Ben direksiyon ile oynuyorum bu ayarlar klavye/mouse için uygun olur mu tam bilemedim orasını.

1 Beğeni

Tamamdır. Ben de direksiyon seti ile oynuyorum onun için sormuştum, cevap için teşekkürler. Ayrıca modların ETS2 versiyonu da var diye biliyorum. ETS2 için kullandınız mı?

1 Beğeni

Ets içinde normalde Tiger’ı kullanıyorum, Zeemods ile kullanmaya vaktim olmadı dün. :sweat_smile: Kabin Ats’ye göre daha farklı olduğu için fiziklerde farklılıklar var mı diye bugun bakarım ona göre söylerim.

1 Beğeni

Kabin aydınlatması için önerdiğiniz bir mod var mı dostlar? Bildiğin üzere kabinler biraz karartıldı, öneriniz varsa bekliyorum.

Atölyede interior cabin light adı altında bir mod var ama tercih etmem. Sisl içinde bazı araçlara uyumlu soft ışıklandırma var, çok güzel duruyor o. ETS de bu çok hoş görünüyor. Ama ATS de özellikle kabin aydınlatma diyince açık ara Pusher Mods’un ücretli modları var. Ücretli linki paylasamiyoruz ancak Google’da aratılarak (Pusher Mods -Payhip) bulunabilir.:+1: Tüm ATS araçları için özelleştirilmiş çok güzel aydınlatmalar mevcut

Açıkcası hoşuma gitti/gitmediden ziyade tırları tek tek satmaya çalışan birine para vermek istemiyorum. Atölyedekini daha önce denemiştim, dediğiniz gibi bir etkisi olmuyor denecek seviyede. Şimdilik kenara bırakalım o halde.

Sisl mega için, ETS’deki gibi ATS araç-modlara aydınlatma olsa efsane olur. Araç araç mod satan sayfalar keyfe keder. Herkesin bir metodu var emeği sonuçta. Bişe diyemem. ETS de çok fazla çeşit var, yine dediğim gibi sisl paket hem orijinal stok araçlarına hem çoğu moda ETS de iç aydınlatma desteği sağlıyor. Ama özellikle ATS konusunda aydınlatma farz ve çok ihtiyaç✌️