American Truck Simulator için Special Transport DLC’sinin Son Durumu Paylaşıldı!
SCS Software’ın son açıklamasına göre ATS’nin özel nakliye paketini yayınlamak için birkaç haftaya daha ihtiyacı var. Boeing CH-47 Chinook yükünün bulunduğu birkaç ekran görüntüsü paylaşıldı.
https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-icin-special-transport-dlcsinin-son-durumu-paylasildi/
3 Beğeni
Yok pılot araclarda uyarı bırandası ve uyarı ısıları olacak vıdeolarına baktım hepsı oyle
1 Beğeni
Yuklerın boyutları ets2 dekı gıbı daha agır yukler olırsa ıyı olur 80-90 ton, yuk sayısı bıraz daha fazla olur
Oregon da da ılk cıktıgında olurmu kı?
Kamsci
Ekim 25, 2018, 7:06ös
45
İlk çıktığında olur çünkü Special Transportun aksama sebebi Oregondu bence oyuzden bu kadar gecikti… İtalya faciası gibi olmaması için çünkü çok eleştiri almıştı SCS buyüzden
Acaba bugün paylaşılan blog yazısından sonra SCS yarın bir blog yazısı daha paylaşır mı yoksa haftaya kadar sessizliğini korur mu?
Umarım bugün paylaşır yoksa çıldırıcam ya şu VNL yi gösterdiler ses seda yok hani lisansı alınca direk çıkaracaklardı araçlar hazırdı ?
Baby
Ekim 26, 2018, 7:39öö
49
Einstein’ın dediği gibi “SCS için zamanın akış hızı farklıdır.”
2 Beğeni
Kamsci
Ekim 26, 2018, 9:54ös
50
E=mc ² formülünün zaman hızıyla alakası yok… O dediğin izafiyet teorisiydi ama neyse…
2 Beğeni
Instagramda kısa video paylaştılar
3 Beğeni
ets2 ye modunu yapan biri illaki olacaktr. bunu heavy için yapmışlardı mesela mod çok iyidi
Tam special ya bun la dönmek of of
Eskort polis mi ben mi yanlış görüyorum.
1 Beğeni
Ats specıal transportta polıs olacak bence boyle dar yollarda
Efsane rotalr olacak😃
1 Beğeni
Bazı eyaletlerde polis eşlik edebilir gayet normal polis olmuş olmamış önemli değil o atmosfer ets2den çok daha iyi :9
1 Beğeni
Kesinlikle @HasanOfke abi. Çok keyif verici bir paket olacak gibi duruyor.
Şöyle bir yükü Antonov 124 gibi bir uçağa taşısak mükemmel olmazmıydı ? Böyle bir seneryo bekliyorum belki olabilir…
2 Beğeni
Oregon da olacak mı acaba ılk cıktıgında?