US sunucusunda çok ping oluyor. Muhtemel kaza sayısını azaltmak için normal sunucuda oynayalım.
Ben bu güzel arkadaşlara, daha da katılım olur diye düşünüyorum,
Yarın düşünelim, fikir beyan edilsin herkesçe hoş olur, ona göre önümüzdeki hafta sonu bir gün, müthiş olur sanırım, saatler sorun değil, ola ki yaparsak beğenilir ise, keyfe keder her hafta sonu düşünülebilir sizlerce, hayırlı geceler diliyorum
Akşam saatlerinde olursa katılmak isterim.Ben normalde US serverda oynuyorum.Ping sorunu da çok yaşamadım.
Ben uygunum.Allah’tan bir mâni çıkmazsa katılacağım.
Ben hesap açamıyorum bu işi çözene kadar gelemeyeceğim.
Arkadaşlar hesap açmayı başardım bende geliyorum.
discord adresi varsa banada verin bu akşam oynayabiliriz. saat 20 de
Arkadaşlar bence bu akşam başlayalım us sunucusunda saat 20:00 de haritanın sağ altındaki şehirde tucumcaride buluşalım. süper olur ne dersiniz.
Vallaha gelmek isterdim ama bu haftasonu memleketteyim.Yarın döneceğim.
Faruk abi burdamısın
arkadaşlar selamlar cümleten.
10 temmuz akşamı için uygundur.
eğer hemfirkiseniz belirtmiş olduğunuz dc’de buşulup katılım yapalım.
ben zaten Trucksbook üzerinden ay birinciliğine koşuyorum yani ATS’deyim devamlı.
siz tam günü belirleyin, sorun olmaz inşallah
Arkadaşlar sanırım 15 civarında katılım olur.
Herkeste tüm DLCler var mıdır, ona göre efsane çöl, orman, çiftlikler, kanyon vs yapabiliriz, tüm ATS haritasına hakimiz.
Herkes var ya da daha yok derse, herkesi memnun edecek bir rota yapalım, kimsenin gönlünün kalmasını istemeyiz.
Yorumlarda belirtirsek, beş gün sonra ilk simülasyontürk konvoyunu yapalım inşallah
Evet var…
Evet var abi tüm dlc’ler.
Evet bende de var. Bir de fikrimi belirtmek isterim bence daha iyi iletişim kurabilmek ve bu screenshots konusunu saptırmamak için Enes’in linkini paylaştığı discord kanalında konuşmaya devam edelim. Henüz 3 kişiyiz orada sadece.
Evet abi tüm dlc ler mevcut
Screenshots konusunda bu kadar yorumlaşmanıza gerek yok.
Yeri burası
Ayrıca SimülasyonTÜRK Discord sunucusu var.