…
Şu an itibariyle Ats deki bütün başarımları bitirmiş bulunmaktayım.
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
@EmirAkcaman @ENESS14 @Semih_Kale
Gençlik, şundan 10 sene sonra, ölmez sağ kalırsak, Los Angeles sahilinden( oyunun ilk tanıtıldığı sahil), Florida Orlando veya Miami sahiline yolculuğa çıkarız. Herkes sağ kalırsa, minimum 3 saat sürecek, muhteşem bir konvoyla aşağıda Texas’tan yukarıya Kansas tornado düzlüklerine, oradan New York yakınından aşağıya.
Allah Kerim.
Bütün eyaletler gelince batıdan doğuyada gideriz. Ya da doğudan batıya bu da güzel olur.
Coast to coast
İnşallah Abi
SSAO’nun jantlara ve genel olarak ortama verdiği derinlik hissini çok sevdim. Gerçekten emin ve doğru adımlar ile birlikte çok iyi noktaya getiriyorlar oyunu. Zaten genel olarak ATS’nin harita tasarım ekibinin ETS’ye kıyasla çok daha başarılı ve detaylı işler ortaya çıkardıklarını düşünüyorum.
Redding e yola çıkmadan önce iş aldığım firmada dinleniyorum.
Kula kulluk etme! Unutma ki sen de kulsun.
Ve kimseye gerektiğinden fazla önem verme! Yoksa, unutulursun…
Retro
Peterbilt 389 Custom by Berkay Yozgatlı, on Flickr
Half Way to Hell Club
Yapım süresince köprünün altında gerilmiş olan güvenlik ağı, 19 çalışanın yaşamını kurtardı. Bu kişiler daha sonra Half Way to Hell Club (Cehennemin Yarı Yolu) adını verdikleri kulübü kurdular. Bu ağ, bitim aşamasında düşen bir yapım iskelesini tutamayınca iskeleyle birlikte düşen 10 kişi yaşamını yitirmiştir.