American Truck Simulator - Screenshots (Hikayeli)

Lowboy zehirini aldık bir kere varsın olsun 120 bin $ borcumuz :smirk:

13 Beğeni

10 Beğeni

Nebraska… Storm Lake…

13 Beğeni

Wyoming… Cheyenne-Salt Lake yolu…

12 Beğeni

ATS oynamayalı çok uzun zaman oldu. Steam’da en son 7 Kasım diyor ama gerçekte en son girip oynamam bir yılı buluyordur. Her zaman bendeki ayrıdır Ats’nin, bence ETS2’ye bin basar. Haritanın küçük gelmesi, çekici azlığı (şuan için söylemiyorum 1 sene öncesi için) bir süre ATS den uzak durmama sebep oldu. Fakat ATS de nereye giderseniz gidin haritanın daima canlı olduğunu hissedersiniz, işte ATS yi ETS2 den ayıran en temel fark bence budur. Her neyse bunlar zaten yeri gelince konuşulan şeyler…
Utah haritasını çok beğendim tekrardan oyunun ilk çıktığı zamanki heyecanıma beni geri döndürdü. Yakında çıkacak olan İdaho haritasını iple çekiyorum. Tabi burada şuna da değinmek isterim, SCS şu harita paketlerini biraz toplu olarak çıkarsa sanki daha iyi olacak…
Şimdi sizlere bir kaç çektiğim fotoğrafı paylaşmak isterim…

Ek Açıklama 2020-05-27 230243

11 Beğeni

Geçmiş yolculuklarımızdan hatıralar. :slight_smile:

11 Beğeni

Hangi modlar kullaniyorsun?Ozellikle aydınlatma icin

1 Beğeni

Gerçekçi Grafikler Modu v4.0 (Frkn64) ve Project Next-Gen - USA

1 Beğeni

olması gerektiği gibi oluyorsun, bunu marifet sanıyorlar…

12 Beğeni

Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü.

7 Beğeni

Hala faal olarak çalışan K100 görünce dayanamadım koştum yanına…Belki bir gün bize de nasip olur kim bilir… :cowboy_hat_face:

16 Beğeni

çığlıklarını duymayanlara ihtiyaç duyuyorsun…
yangın da burada başlıyor…

14 Beğeni

**Sabır vazgeçmek değil.**Umudu yarına ertelemektir.

10 Beğeni

tekrar merhaba Tonopah!..

(Sierra Nevada’nın en güzel rotası…
Winnemucca- Tonopah- Las Vegas)

11 Beğeni

Faruk kardeşim sadece ikimiz resim atıyoruz bizden başka oynayan yok galiba. :sweat_smile:
Bir gün herkes ats oynayacak. :grinning:

8 Beğeni

Ets için SCS ne yaparsa yapsın, artık ATS standardına yaklaşamaz.
Kaldı ki promods bugünkü açıklamasında
"Artık tamamen ATS ye odaklancaz " diyor.
Üçüncü olarak da, ATS modcuları açık ara, bakış açısı ve vizyon olarak ETS den daha önde.
Zaten hiçbir şey olmasa bile, ATS kendi kendine yeten bir oyundu.
Gelecek eyaletlerin, bu günkü mükemmel atmosferi daha ileri taşıyacağını da düşünürsek,
ATS’nin (şu burunlu kamyon bahanesini bir kenara koyarsak) bundan sonra tutulamayacağını söylemek mümkün.

6 Beğeni

Bazı oyunları oynaması gerekenler ve anlayanlar oynamalı :slight_smile:

12 Beğeni

Ats için söylenen bahanelerin hiç birine katılmıyorum haritanın manzaraları ets ye göre çok daha güzel ve harita yeterince büyük son gelen yeni iki tır çok güzel ben scs nin artık ats ye daha çok önem vereceğini düşünüyorum ben ets ye yeni gelen haritaya gittiğimde bile sanki daha önce oralarda sürmüşüm gibi geliyor ve ets yi oynamaktan sıkılıyorum özellikle ets de sevmediğim şey varsa tırın dorsenin içine girmesi ats de bu yok bu olay ets yi oynamamı zaten engelliyor ats yi oynamayanlar çok şey kaçırıyor :slight_smile:

4 Beğeni

Bariz ve çok açık iki örnek vererek bu konuyu, SEVENLER ve kıymetini bilenler arasında bırakalım :wink:

1- Albuquerque-Las Cruses arasında ve , Great ABD haritasında, Norfolk-Dunlap arasında birebir İç Anadolu esintileri ve benzerliği görülür. Bunu ets de göremez kimse.

2- şu ana kadar, Hugoces önderliğinde ATS, Viva Meksiko ile gaza basmış idi.
ABDdeki yapılacak eyaletleri geçtim, promods ekibi yakın zamanda komple devasa Kanadaya yoğunlaşacak.
Ve aşağıda Mexico City ye kadar ve devamında (bana Sierra Nevada haritasını yapan Eblem Torres’in yazdığı gibi, hedeflerinde Brezilyaya kadar uzanmak var)…

sadece bu iki örnek bile, gözünü kumdan çıkarıp “oyun, genişlik ve huzur budur” diyecekler için yeterli :wink:

7 Beğeni

ATS farklıdır, uzun yıllardır bekledim çıkmasını beta videolarını izlerken sabırsızlıkla doluyordum. Sonra çıktığı 2016 yılında ETS 2 ye ara verip Road to Black Sea DLC si çıkana kadar uzun bir süre oynamadım ETS yi çünkü ATS nin farkını kalitesini anlamıştım. SCS, ETS de yaptığı hataları daha doğru geç yaptıklarını ATS de yapmayıp iyi bir şekilde ilerledi. Şuan her güncellemede haritada çeşitli yerlede iyileştirmeler yapılıyor mesela ve bunlar bu oyunun kalitesini öne koyuyor. Ülkemizde bu tarz araçların olmaması ve Amerikan kültürünün farklılığından ATS Türkiye’de ETS 2 ye oranla geniş bir oyuncu kitlesine sahip değil ama bu onu asla kötü yapmaz. Umarım en kısa zamanda hak ettiği değeri fazlasıyla bulur.

11 Beğeni