American Truck Simulator - Screenshots (Hikayeli)

13 Beğeni

OGDEN, UT :us:

13 Beğeni

9 Beğeni

Uzun yıllar sonra yollara tekrar döndüğümde kendime bir hedef arıyordum. Biraz düşünüp taşındıktan sonra aklıma steam başarımlarını tamamlamak geldi. Yeni bir profil oluşturarak macerama başladım.

70 saatlik maceramın sonunda eksik olan 26 başarımı daha kazanıp toplamda 53/91 başarıma ulaşmış bulunmaktayım. Bu maceramda çektiğim bazı görselleri sizlerle de paylaşmak isterim.

Idaho - Idaho Falls
Şehrin girişinde bulunan yeşilliklerin içindeki park alanından çıkıyoruz…

Washington - St. Helens Yanardağı
Yolculuğumuzda gün batımına yağmur eşlik ediyor…

Colorado - Hanging Lake Tüneli
Görkemli dağları aşan tünellerden geçerek özel nakliye görevimizi tamamlıyoruz…

Bir sonraki başarım avı serüveninde görüşürüz…

11 Beğeni

14 Beğeni

Alamogordo > Tucumcari, NM :us:

11 Beğeni

Clearwater River, Peck. | ID :us:

10 Beğeni

HİGHWAY US-97, Southern Oregon. | OR :us:

10 Beğeni

IDAHO>NEW MEXİCO | :us:

11 Beğeni

CLOVİS, NM | :us: >>> TEXAS

8 Beğeni

Oyundan sıkılmamak, kopmamak için her yolu deniyoruz. :smiley: Sürekli git gel aynı yükleri taşımaktansa kendime eğlence buldum diyebilirim, scs oyunlarında maalesef ki olmayan özellik takograf… :frowning:
Avrupa ve Türkiye’de olan takograf sistemi ABD’de daha farklı, ismi de Driver’s Daily Log Book.(Elektronik çalışan şirketlerde varmış). Bende buna ayak uydurarak oyundaki yük taşıdığım günün kaydını gerçekmiş gibi(oyundaki yaptığım işleri gerçek olarak) tutuyorum.

Daily Log

:round_pushpin: Houston, Nasa >> Dallas,TX. :us:

12 Beğeni

Trucky uygulaması var PC için kurabilirsin. En önemli özelliği: SCS nin getiremediği gerçek fiyatlandırma ve reel ekonomi. gerçek ekonomi için daima trucky uygulaması açık olmalı oyundayken. Örneğin texastan gaz veya propan alıp California gidersen SCS nin verdiği 200 bin dolar gibi saçma sapan bir şey iken trucky en fazla 13 bin dolar veriyor, veya lowdeck taşırsan ortalama gerçekteki gibi 5-6 bin dolar veriyor trucky. Ayrıca tüm logların kayıtlı. Dilersen vtc de açabilirsin? Daha detaylı oluyor o şekilde. Yukardaki görselle hiç uğraşmana lüzum kalmayabilir, TMP harici de kullanılabiliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2 Beğeni

Daily Log

:round_pushpin: Cockrell Hill Road, Dallas, TX 75212, United States

:round_pushpin: Hobbs, New Mexico State.

7 Beğeni

Daily Log

:round_pushpin: 1044 N Canal St, Carlsbad, United States Tesla & Jeep Distributing Center | New Mexico :us:

:round_pushpin: Greenville Exxon Truck Stop Crossroads 18:54

:round_pushpin: Union Pacific Train Delivery Station, 100 East Front St, Texarkana, AR 71854,United States.
Günlük 11 Saatlik sürüşün bitimine 3 dakika kala :slight_smile:

11 Beğeni

Daily Log Gün 1

:round_pushpin: Union Pacific Delivery, Texarkana TX :us:

:round_pushpin: 1 saatlik mola çıkışı, Chevron Truck Stop, Beasley TX :us:

Daily Log Gün 2

:round_pushpin: Brownsville Port Maersk TX :us:

10 Beğeni

Bayadır yoktuk, özlenmiş :slight_smile:

15 Beğeni

7 Beğeni

Longview, TX :us: