Ats o hissi veremeyeceği için sıkıntı yok. Hatta o hissi 15 dolarlık fizik asseti bile verir. ![]()
Çekiciyi trailer’sız kullanınca yağmurlu havada güzel yanlıyor ben umutluyum, dünyanın en kötü fizik motorunu da yapsan merkezkaç kuvveti aynı çalışacağı için çok güç+arkadan itiş+ağırlık üçlüsü mecbur yanlatacak
(inş)
şöyle bir araçtır
hadi bu yeni nesil zamanında kara düzenli olanları daha bayiiden çıkartıp patlayan çok, 5. viteste bile arkası geliyor, yüzlerce videosu var bu şekilde. yani caddede hakkını veririm diyen meşhur son sözünü söylemiş olur. çünkü aslında pist için yapılmış safkan bir yarış aracı. %50-50 ağırlık dengesi yakalamak için öndeki devasa ve ağır motora karşılık böyle füturistik bir proporsiyona sahip, sürücü neredeyse arka tekerlek üstünde.
Benzer bir durum honda s2000’de var mesela, ülkede apaçiler pert ede ede neslini tüketti, aslında o da 50-50 ağrılıklı bir pist aracı.
Tam da bu muhabbetten hemen sonra gelen videoya bak:
Hatırlayan var mı bilmem ama çocukken bu dizide bayılıyordum Dodge Viper’a. Türkçe dublajlı bölümleri de yüklemişler.
ilkokul çağımda olmama rağmen ben onu kaçırmışım, kitt’i de kaçırmıştım.
viper’a dair hatırladığım en eski görüntü (gran tourismo 1 ve 2’yi saymazsak), bu bye bye bye klibi (deadpool tekrar meşhur etmişti bu şarkıyı yeni nesil için): https://www.youtube.com/watch?v=Eo-KmOd3i7s
spoiler: klibin sonunda z5 ile kovalayan kıza rezil olup uçurumun kenarında spin atıyorlar ama aşağı düşmüyorlar. viper yol tutar virali. gerçekte orada tükürür aşağı atar ![]()
Test Drive 6’nın da kapağında Dodge Viper varmış. Oyun içinde baya oynadım ama kapağında olduğunu unutmuşum bakınca gördüm.
test drive 6 kapağını görünce hatırladım, ama oyunda oynadığımı hatırlayamadım, jaguarı hatırlıyorum, iş yerine hızlı giden patron roleplay yapıyodum kafamda
internet cafede oynuyordum, sahibi birgün gelip kardeşim çok iyi sürüyorsun farkında mısın demişti ben de çocuk aklımla sevinmiştim, kafa buluyormuş küçücük çocukla afafdadasd.