İzlanda var daha, ben hala aynı görüşteyim Türkiye ileride devamı yapılırsa 2 Dlc olarak tamamlanır ardından ukrayna gürcistan ve rusyanın bir kısmı gelir, avrupada geçen bir simülasyon olsa bile ben duracaklarını düşünmüyorum.
Balkanlardan sonra ukrayna,belarus falan var, iskandinavyanın kuzey tarafları var ondan sonra rusyanın devamı gelecek scs öyle açıkladı türkiyenin devamı gelmez
Rusyanın moskovadan sonrası boş geçiyor tek tük büyük yerleşkeler var rusya en fazla Moskovaya kadar gelir.
Rusya üzerinden Gürcistan’a kadar avrupa sayılıyor yalnız oraya kadar yapma ihtimalleri yüksek
scs işi belli olmaz bakmışsın Türkiye’nin kalanını yapıp 60 liraya satıyormuş
Neyse konudan çok sapmayalım, ATS için burası sonuçta. ![]()
Bu harita çıkınca spokane deki merkezimi idahonun kuzeyine taşıyacağım ama colorado daha güzel olur sa daha sonrada oraya taşınmayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha güzel olur.
elbette Colorado Enes.
Rocky Dağlarının merkezi…
hatta Wyoming ( vahşi doğası ile en büyük eyalet…)
ve Texas (ABD’nin en büyük eyaleti)…
bunları hariç tutarsak…
en güzel DLC olması gerekiyor…
Faruk kardeşim o zaman bende merkezi taşımak için coloradoyu beklerim. ![]()
DLCnin yarın çıksa keşke.Washington çıkalı tam 1 yıl olacak.
Texas’ın neredeyse Türkiye büyüklüğünde olduğunu (695 bin km kare yüzölçüm) düşününce, seneye mi olur (bence seneye
) SCS’nin neredeyse komple Türkiye büyüklüğünde bir alanı ATS’ye getireceğini düşünebiliriz. Pinterest ve Flickr gibi foto sitelerinde de şu aşikar: Texas, ABD’nin bir özeti. Yeşiliyle, çölleriyle, Tornadosuyla, Houston limanı ile vs.
Peki ATS’nin ölçeği kaç? ETS sanırım 1:19 du.
Boise ve çevresinden…
bazı binalarda yine uçmuşlar gerçekte neyse onu yapmışlar bir süre sonra onlara gözüm alışsa da inanılmaz
Gerçekte bina kiremit rengi oyunda krem. Onu neden öyle yapmamışlar ki ![]()
o arada kaynamış. yapabilirlerdi, ama odak noktası başarılmış bence.
ATS genel anlamda harita konusunda başarılı, kim bilir SCS New York taraflarına geldiğinde nasıl olacak ![]()
Yıl olur 2031 ![]()
Worldoftrucks adıyla oynanabilir belki.
Promods, promods world olur, Afrika ve Asya biter, Los Angeles dan alıyormuşsun yükü, bağlantılar ve ferry mod’larla Avrupa, Avrupa’dan Türkiye’ye, sonra Çin’e.
Süper hayaller.
…
(Bu günler de bir zamanlar hayaldi ![]()
)
ATS’de Idaho eyaletinin başkenti Boise şehri tanıtıldı https://www.simulasyonturk.com/atsde-idaho-eyaletinin-baskenti-boise-sehri-tanitildi/
gerçek fotoğraflara baktığımızda scsnin paylaştıkları bana yeterli gelmedi tam halini görmedik tabii ölçekleme ets2de büyük dert haline çoktan gelmişti şimdi sanki ats can çekişiyor
bize çok çok iyi harita modları lazım