American Truck Simulator - Convoy Multiplayer

AI trafik senkronizasyonu ile birlikte 8 kişilik özel oturumlarda Convoy multiplayer özelliğinin bulunduğu 1.41 güncellemesi sonunda açık beta olarak yayınlandı. American Truck Simulator’ın resmi multiplayer özelliği daha önce 1.41 deneysel betası ile sunulmuştu. Gelen çeşitli güncellemelerin ardından daha fazla kişiye ulaşmak için açık beta yayınlanıyor.

Yıllardır beklenen resmi multiplayer özelliği 1.41 güncellemesinin deneysel betası ile American Truck Simulator için geliyor! Convoy Multiplayer adındaki yeni oyun modu ile 8 kişilik oturumlarda multiplayer oynayabiliyoruz! İlk olarak ATS için başlayan beta süreci daha sonra ETS 2 için de olacak.

SCS Software’ın Yılbaşı Özel 2020 canlı yayınında Convoy adı ile co-op yani resmi multiplayer özelliği ilk kez gösterildi. :grin: American Truck Simulator ve ETS 2 için yıllar sonra nihayet resmi multiplayer geliyor! :point_right: https://www.simulasyonturk.com/ets-2-ve-ats-icin-convoy-co-op-resmi-multiplayer-oynanis-ozelliginden-ilk-goruntuler/

Çıkış Tarihi: 2021 Sonu
Modlama desteği: Bu simülasyonda her şey modlanıyor ve bu özellik varsayılan olarak gelecek ve uyarlanacak. Yani bunu sormanıza gerek bile yok. İlk etapta nasıl olacak göreceğiz.
AI Trafik: Evet var
TruckersMP ne yapacak?: Bu sistemi kullanıp AI trafiği de entegre bir şekilde özel sunucularda binlerce kişi olarak devam edebilir tabii bu farklı topluluklara da yayılır.

liste dışı olarak ilgili bölümü ekledim

30 Beğeni

Kim oyuncu belli değil tam istediğim kaos! :smiley: Öndekine sövüyormuşsun gerçek oyuncu çıkıyormuş al buyur kavga

13 Beğeni

Mükemmel sonunda geldi.

Ai trafiği herkeste aynı mı olacak ona kafam karıştı benim :sweat_smile:

ai belirli bölgelerde olur sadece sanırım

Yayın da mod desteği (yani fs19 da olduğu gibi ATSde de modlarla multiplayer oyama ) hakkında bişey söylediler mi?

2021mi dediler ben mi yanlış duydum.:smiley:

Ben mod desteğinin olacağını düsünüyorum resmi olarak geliyor multiplayer ve lobi olusturup belirli kisilerle de oynayabiliriz kendi oluşturduğumuz lobilerde modları kullanabiliriz bence

ATS Lobisinin gücünü görüyor musunuz? Resmi multiplayer bile American Truck Simulator’da duyuruluyor? ETS 2 için ne vardı? HİÇ KOCA BİR HİÇÇ :d

24 Beğeni

ets ile alakalı ats’den farkı bir şey duyamadık harita dlcsini saymazsak

1 Beğeni

Ets2 den umudu kessinler bence :joy:

1 Beğeni

Valla biraz öyle oldu. Altta bile Ats açıktı. Şuan onda teslimat yapıyorlar. Ets 2 has tayfa saldırıya geçer birazdan :smiley: Öyle veya böyle multiplayer olması, bunu göstermeleri çok iyi oldu.

3 Beğeni

49xten sonra Selçuk abi chatte ets2 ölü değil yazmıştı.
Yine ets için araç yok.:expressionless:

Sadece araçla kandıramazlar :face_with_monocle:

Yazıyı hazırlıyorum. Videoyu da bu gece çekeceğim gibi duruyor.
Videolarında gördüğümüz deneyimi yıllardır zaten yaşıyoruz. Hiçbir şey bitmiyor belki "eee ne oldu şimdi? hissi oluşmuş olabilir. Ama farkındaysanız güzel şeyler gördük, öğrendik. Bunca şeyi daha pre-alpha olmasına rağmen göstermeleri çok güzel. İnsanların basit ve artık insanları kandırmaktan öteye geçmeyen pazarlama tekniklerine ihtiyacı yok. Bu topluluk öyle değil ve hak etmiyor.

12 Beğeni

Amma acikladik be…

13 Beğeni

var ya var… ama soyleyemiyoruz iste anlatamiyoruz :smiley:

23 Beğeni

mp farming mantıgında olacak sanırım

1 Beğeni

Yalniz resmi multiplayer isminden kacinmak isterim. Insanlar bunu TMP gibi bir sey sanmasin… Co-op Convoy diyelim

24 Beğeni

onu herkese anlatıcaz :smiley: yani tmpye bağlayacak olan da artık okumaktan kaçınıyorsa onun sorunu

CO-OP CONVOY
(MEPEEEE)

2 Beğeni