Yarın BC için resmi duyuru gelir belki
kurtulamadık şu kızdan
Bu resme daha ne yapabilir ki araba falan mı çizecek acaba? Fikri olan yazabilir.
Önceki yayında dağlarla alakalı bir şey demişti Annie ama unuttum. Birkaç saatlik işinin olduğunu söylemişti
bura karadeniz yemesinler
Bir ets 2 bir ats dünya sallandı
Çok eleştiriliyor ama eleştirilsin yapacak bir şey yok
Oyuncular eleştirir baba porsche sürer
Bu işin finali böyle ajajajajaja
Siz tamponlardan basın alta doğru
American Truck Simulator - British Columbia on Steam hayırlı olsun
yeter la yeterrr pavel dur artık tamam prag’ta bir bina daha inşa edeceksin tamam
Yılbaşı yayınına duyuracak bişey kalmadı aloo Pavel tüm sürprizi kaçırdın amk
Pavel emmi tüm tuşlara basıyor.
Yalnız bazı içeriklerin bu kadar çok erken duyurulması her zaman iyi değil, tahminlerim:
ATS:
Louisiana (Yıl Sonu)
Illinois (2026, ilk çeyrek)
South Dakota (2026 yaz)
British Columbia (Bence North Dakota sonrası çıkacak, 2027 ilk çeyrek)
North Dakota (2026 sonu)
Alaska (?) (Duyurulursa şaşırmam.)
ETS2
Nordic Horizons (Yıl Sonu)
İceland (Bence, 2026 İlk Çeyrek/Yaz)
The İsle Of İreland (2027 İlk Çeyrek/Yaz)
Neyse, ben birazdan F1 yayınına doğru geçiyorum.
GTA VI’ den dolayı duyuru patlaması olduğunu düşünüyorum. Malum çıkışı yaklaştı. Pavel’i de panik sardı…
Korkuyor…
![]()
Ayrıca, British Columbia’nın Kuzey kısımlarında pek yol ağı yokmış…
o paniği ben bile yaşıyorum pavel nasıl yaşamasın ![]()
yine de her oyunun alıcısı, kitlesi ve ortamı farklı bu kaosun içinde gta6 da yutulur. öyle rezil bir döneme denk geldik.
Bir spekülasyon yorumu olsun, ABD’nin doğu eyaletlerini 1:19 ölçekle nasıl yapacaklar? ETS’ de ki Kosova gibi tek şehir mi olacak bazı eyaletler. Motora dinamik ölçek özelliği gelene kadar zaman kazanma amaçlı Kanadayı 1:19 ölçekte yapmaya başlamış olabilirler mi acaba? Umarım öyledir.
Ats’nin ölçeği 1:19 değil diye hatırlıyorum. Daha new mexico çıkmadan ats’nin harita ölçeğini değiştirmişlerdi. Yanlışım varsa düzeltin.
ATS 1:19 ETS2 1:20 ölçeğindeydi sanrım yada ATS 1:18 ETS2 1:19 ölçeğindeydi öyle ufak bir fark var diye biliyorum ben.
ikisi de aynı ölçektedir. ölçek değişmeyecek. bu yol bulunmuş gidiliyor. daha uzun yol gitmenin oyuncular arasında % kaçına etkisi var? yarım saat daha uzun yol gideceğim diye giden vakte yazık.