ATS Lobisinide denedim ama ETS kadar sarmadı bu yüzden orjinalimize geri dönelim #ETSLobisi #ETSLobisi #ETSLobisi
1.5 yılın sonunda çıkan DLC nin heyecanıyla bu şekilde yazanlar gün gelecek ATS kapısını çalacak…
Texas bir çıksın da …
ETS2>GermanTruck>ETS1>ATS=Texas
Güncelleme harita bombardımanında bile satmadık davamızı rahat ol.
Dava uğruna can feda #DerinETSLobisi #HaritaİçinSevinmedik
O zaman seni bağlayan bir şey yok Ets2 konusuna dönebilirsin madem hiç atsye yönelmedin.
Ben yazdığımı ortaya yazdım sen kişisel cevap verdin diye bunu yazdım… Konu illa farklı yerlere gidecek.
Bro sen akşam ats ci değil miydin
Ben her zaman ETS’ciydim sadece birkaç gün ATS Lobisini denedim
bu akşam Ats oynarken belli ayarları kısarak 25 den 35 lere getirdim fps yi ama fark ettim ki oyunda araç farlarını açınca direk fps de 10 12 birim birden düşme oluyor ve oraya sabit kaliyor 24 23 e yani… farlarda şuan sıkıntı var gözlemlediğim
.
manzaralı dlc geldi diye sevindiler, ats’de bir uçtan diğer uca gidince kalite farkı yok ama ets’de var, İspanya’dan İngiltere’ye geçerseniz kalite düşüyor, ets2 ets1 oluyor.
@iLyas_Kuzgun ssao açık mı? bende farları açınca veya yol direklerine gelince fps’i düşürüyor kapatınca düzeldi.
yukarda paylaştım şimdi 33 35 arası fps alıyorum bu ayarlar ile 1050 kart ile.
İşlemci ne?
7300 hq i5 laptop bu 1050 kart.
donanımdan anlamam kendi bilgisayarımda yatıklarıma göre çimen yoğunluğunu, ayna mesafesini, gölge kalitesini ve dokusunu bir seviye düşür, ssao’yu önce kapat fark oluyorsa düşükte aç veya hiç açma, dikey eşitleme kapalı olunca bende fps artıyor ama sabit kalmıyor açınca sabit oluyor ama 5 fps düşüyor., ben böyle fps artışı sağladım aşırı detaycı değilsen grafiklerde göze batan fark olmuyor sabah gölgeler biraz daha soluk o kadar.
ATS biraz daha büyüsün ETS 2’ye on çakar. Texas ın 1 yıl geliştirme süreci olması can sıkıcı.
%300 ölçeklendirme gtx 1050 için çok fazla. Eğer ölçeklendirmeyi %150 yaparsan, yansıma ölçeklemesini %100 yaparsan ve ayna mesafesini orta yaparsan çok daha yüksek fps alırsın diye düşünüyorum. Ayna mesafesi de performansı etkiliyor bayağı çünkü, özellikle şehir içinde ve kaput aynası da varsa eğer.
Bak bende 1060 kart var. 400 ölçek V-sync açık her şey ultra fakat sadece ayna mesafesini performanstan dolayı ortaya aldım. SSAO’yu kapatma kararı aldım, nedeni ise aydınlatmayı görmek için gece sürdüğümden dolayı gerek duymadım. Çünkü gölge olmayan yerlere gölge atan özelliği zaten gece göremezsin. Ayrıca düşey senkronizasyonu ‘‘Hızlı’’ seçeneğini seçersen fps artışı yaşayabilirsin. Sonuç, genel olarak 70-85 fps alıyorum fakat doğal olarak ışığın çok yoğun olduğu yerlerde fps düşer bu herkeste normal ben en az 50’yi görüyorum. Bu durum 1.41’de sürüm güncellemesinde çözülebilir ama bu donanıma göre değişir.
1.41 güncellemesinde california’nın yenilenmesi başlar mı acaba? 3 parçaya ayırmışlardı sanırım eyaleti.
Scs Las vegas’ı yenilediğinde şahane olmuştu, bakalım san francisco ya da sacramento gibi şehirlerden biri de yenilenecek mi
Sahil yolu yenilense iyi olur.