Steam’de geliştirici yayını var.
Acaba bu yayının amacı ne? Ne sohbet var ne başka birşey.
1.35 ile ATS’ye gelecek yeni dorseler
OMG bu ne?
Dorse çeşitliliği, tır çeşitliliği gibi önemli yeni dorseler hoş gözüküyor baya ets’ye yeni hangi dorseler gelecek merak ediyorum malum çoğumuz ets oynuyoruz farklı dorseler almak güzel oluyor
Bir de ATS’de yakıt tankeri isterdim açıkçası, bir de tüm istasyonlara yakıt götürme ve alma özelliği de olsaydı. Belki ATS için 2. part da vardır, hayvan taşıma dorsesi de gelecekti.
Dorselerle epey oynanır ve çıkışı Washington’a yakın olacak. Ve geniş bir beta sürecinin yaşanacağını doğruladılar. Haftaya ETS 2 özellikleri tanıtılırsa daha çok ilgi görür, ATS’de hiçbir şey okunmuyor. ATS için artık clickbait başlıklar atmak gerek.
BAKIN ATS’YE NELER GELİYOR
Benim düşüncem şu 5 Mayıs günü etkinlik son bulur. Sonrasında 10 Mayıs açık beta başlar her iki oyun için. Ardından bu açık beta bittikten sonra ardından hemen Washington’u çıkartırlar. Bu süreçte de 1.35 ile ilgili gereken tanıtımları yaparlar.
SCS Forum’da hep ATS Formu dolu oluyor, ETS2 o kadar yok.
B-Double ve konteyner dorsesi, tamamen beklenen bir şeydi, benim ilgimi şu piggyback olayı çekti, bu tamamen farklı bir olay olacak, zaten SCS’de bunu ayrı bir konu olarak ayırmış.
Oyuna muhtemelen yeni aparatlar ekleyecekler, piggyback olayında sadece tır değil, farklı araçlarda taşınıyor.
Yukarıda gördüğünüz gibi baya aparat var, SCS bunları oyuna aktaracakmı? onu bekleyip görecez.
Ben hepsini aktaracağını düşünmüyorum. Muhtemelen paylaştığın görselden bir iki tane aparat olur. Hatta ilk etapta kişisel dorse gibi satın alınabilir olmaz.
Bencede kişisel olmaz bunlar, dorse değilki.
1.35 ile alakalı mı bu?