American Truck Simulator [Ana Konu]

İnternational tırı mı geliyor diyorsun?

Valla geliyor :smiley: heyecan verici

Western Star, Mack, Freightliner, Volvo gibi markalardan hangisiyle bir anlaşma daha yapılıyor bilinmiyor.

1 Beğeni

Abiler. Bu dorse yeni gelecek dorseler arasında değil miydi?

1 Beğeni

We’re constantly revisiting older parts of our in-game world - like this US60 and US93 intersection…
Biliyorsunuz eski parçaları güncelliyorlar US60 ve US93 yollarının kavşağı böyle değişiyormuş daha önce kendi forumlarında birisi geri bildirimde bulunmuş

1 Beğeni

Jessica Lynn ve grubunun müzikleri American Truck Simulator’a eklenecek.

2 haftadır blog ta birşey paylaşılmıyor,Belki bu hafta oregon tanıtım videosu gelebilir.(tahmin)

gelirse herkese benden çay… :smiley:

O gelir bu gelir şu gider belki öteki gelmez … artık tek ilgilendiğim çıkış tarihi ve o an oynadigim oyun … Sürekli bir bekleyiş can sıkıyor #dandikscs

1 Beğeni

o değilde Ats bu kitayı böyle eyalet eyalet çıkaracak ve 30 tl isteyecekse işi bulduk valla :smiley: en azından 2 eyalet olarak çıksa bari dlc ler

1 Beğeni

Jessica Lynn şarkıları eklenmeye başlanıyor

1 Beğeni

Ve americantrucksimulator.com’da harita zaten bize ne gelecek gitçek anlatıyor

4 Beğeni

Hasan abi bu konuyla ilgili bir yazı paylaşacak mısın?

neyi paylasacak ki işte oreondan sonra gelecek diger 2 dlc haritasinin hangisi olacağı belli gibi işte de bu şekilde çıkarsa ats den Dlc almayı düşünmüyorum en az 2 eyalet şeklinde olmalı araç eklentileri ile ilgilide halen birşeyde yok sanırım 4 araç var 2 si birbirinie 2 si bibirine benziyor bide :slight_smile:

Her yıl Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Avrupa’nın en büyük oyun fuarı Gamescom bu yıl 21-25 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak. SCS Software da bu etkinliğin bir parçası oluyor.

1 Beğeni

Neden bu oyunu 2 servere bölüyorlar anlamış değilim zaten yeterince kalabalık değil…

Ping problemleri için böylesi daha iyi diye düşünüyorum

American Truck Simulator için 1.32 açık beta bug konusu açıldı. Beta yarın yayınlanır herhalde.
https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=187

1 Beğeni