American Truck Simulator [Ana Konu]

Vaay mobil link ile PC link farklı mıymış? İlk defa öğreniyorum.

Pioneer or KW Tuning?

Walinga olma ihtimali de var.

ATSye mi ETS 2ye mi ? Belli değilse ETS 2 için Scania Super olabilir ayrı araç olarak gelecekse. ATS ise ye elektrikli araçlardan birisi yada Yeni Kasa Volvo VNL

umarım son cümlendir yenı volvo vnl :smiley:

1 Beğeni

2 Beğeni

Kenworth W900 Legacy Edition geliyor. Flat top sleeper kabin gibi duruyor oyunda bu seçenek yoktu galiba. Forumda konuşuyorlardır şimdi girip okumak lazım.

1 Beğeni

Araç Kenworth W900 Legacy ilk başta WS 4900 sandım ama yapay zekaya sorduğumda Kenworth W900 olabilir dedi kaputa iyice bakıldığında sonunda TH yazan kaput gözüküyor.

Bilinmeyen DLC bu muydu? Yoksa var olan DLC’ye güncelleme ile mi gelir? 100th Anniversary Limited Edition var olan DLC’ye güncelleme ile gelmişti.

Bence bilinmeyen bu değil başka bir şey. Bu güncelleme ile gelecek.

DLC güncellenebilir belki. Bilinmeyen Duyulmayan bir araç olabilir mi acaba ? Biliyorsun SCS süprizleri sever. Iveco S-Wayda duyulmadı sadece Instagramda ipucu verilmişti gelecek diye. Sonrada o araç gelmişti. Mack Pioneer ile WS 4900 duyulmamıştı. Mack Pioneeri bilemem ama ben WS 4900ün bir gün geleceğini düşünüyorum. Bir arkadaş freightliner cascadianin eski kasası için lisans alındığı ama hiç bir gün gelmediğini söylemişti. Belkide o araç olabilir. Tabi yayını yapılmadan hangi araç bilinmez. Belkide duyulan araçlardan biride olabilir. Belki elektriklilerden birisi.

2 Beğeni
3 Beğeni

Bilinmeyen Araç DLC’si hâlâ tüm gizemini koruyor.

Ben bunla alakalı tahminimleri yaptım. Kesinlikle birisi tutacak ama acaba hangisi ?

İvecoda olduğu gibi millet volvo beklerken mack getirirler

CATın motoru var. İleride CAT gelmesin :smiley: Gelirse güzel olur hem iş makinesiyle ETS 2 ve ATS için kargo olur hemde ATSye Cat CT680 eklenir. Ben eklenmesini istiyordum en azından yeni marka olmuş olur.

1 Beğeni

Herkesin düşüncesi farklı tabi fakat ben hala Mack Pionner’in geleceğini düşünmüyorum. Lansman ile gelmediyse yakın zamanda da gelmez. Bu sene için Mack Pionner’e yeşil ışık yandığını zannetmiyorum ve aynı zamanda Mack Volvo grubun bir parçası ve Volvonun alt yapısı sayesinde Pionner geliştirildi. Baba (New VNL) piyasaya çıkmadan oğlu (Pionner) çıkar mı? Zannetmiyorum.

Bende Mack ekleneceğini düşünüyorum. Ayrıca daha duyulmayan ama ileride ekleneceğini düşündüğüm bir klasik araçda var oda ws 4900 araç duyulmadı ama ben yinede oyuna ekleneceğini düşünüyorum. sonuçta oyuna hala klasik kamyonlar ekleniyor.

volvo vnl gelecek hissediyorum