O zaman şöyle diyelim:
Türk Dil Kurumu tarafından bir sorun görülmese de Google tarafında sorun olduğu için e**ort kelimesini kullanmamaya dikkat edelim arkadaşlar.
Koruma Aracı veya Refakatçi Araç diyelim.
O zaman şöyle diyelim:
Türk Dil Kurumu tarafından bir sorun görülmese de Google tarafında sorun olduğu için e**ort kelimesini kullanmamaya dikkat edelim arkadaşlar.
Koruma Aracı veya Refakatçi Araç diyelim.
E**ort yerine öncü araç da diyebiliriz
Dün açtıkları canlı yayında söylediklerine göre gelecek olan ne pickupmış ne de AI ses geliştirmesi. Çoğu spekülasyonu okumuşlar ve doğru tahmin eden olmadığını söylediler
Karavan mı diyeceğim de ben yorumumun arkasındayım. Sesten bağımsız.
Scsnin fırıldak işleri boşverin.
Ters köşe yapmadıkları ne malum.
3 Nisan’da çıkacakmış.
Yoksa minibüs mu dicemde Amerika’da minibüs şeklinde refakatçi araç çok yok. ETS 2 olsa dicem refekatçi minibüs gelecek. Belki Remörklü araç gelebilir. Truck and logistic simulatorda vardı ya.
Bakın burada ne gördüm. Bunlar 5. Tekere sahip pikaplerin çektiği tür dorseler. Bildiğim kadarıyla trafikteki hiç bir pickupda 5. teker yok. Başka yerde park eden bu tür dorselerlede hiç karşılaşmadım. Arkadaş Pickup değil demişti. SCS yayınında pickupun geleceğini yalanlamışlar. Eğer bunu ters köşe olsun diye söylediyse ki bu mümkün bu bir işaret olabilir. Tabi kimseyi boş yere heyecanlandırmak istemem. Bunlar benim görüşüm.
böyle bir çekici saçma pickupların arkasına beşinci tekerlek takıp hustling için bir sürü römork çekilebiliyor. kendi oyunumda bile ilk etapta olmasa da planladım(açıkçası mantıken iyi bir lowpoly pickuptrailer olduktan sonra hemen ekleyebiliyorum). teaserdaki ses bir pickupa ait. artık tartışılacak bir konu yok yani geliyor.
Artık ne geliyorsa gelsin ben tırdan sıkıldım ya. ETSde tır dışında tandem kamyon geliyor ATSde pikap mi geliyor ne geliyorsa gelsin artıkda oyunda bir yenilik olsun hep tır tır tır.
Kenworth w900 Tuning pack güncellenecek sanırım.
Keşke sürdüğümüz tırlarda da bu hasar animasyonu olsa…
Lisansdan dolaylı olamıyor ama zaten olmaması daha iyi
biliyorum lisans’dan dolayı, peki neden olmamasını daha iyi buluyorsun?
Söyle düşün güzel araç modifiye ettin bir kazada bar gitti o modifiye parçası düştü yada bir kazada sağ yada sol ayna kırıldı arkanı göremezsin. Farın bozulduğunu düşün gece önünü göremezsin. Tekerlek gitti mecbur F7den çekiçi çağırmak zorunda kalacaksın. gibi gibi olaylar olur. Her şehirde tamirhane yok. Şu olur; çizik çökük vs olabilirdi.
ama daha gerçekci olurdu bence