American Truck Simulator - 1.29 Güncellemesi

Yayıncılar illa ki güncel kura göre fiyat belirleyecek diye bir kural yok. 1 Dolar = 1.5 TL de alabilirler, 3 TL de alabilirler, 2 TL de… Bu böyle uzar gider, o yüzden kesin şu kadar olur diyemeyiz.

https://steamdb.info/app/531130/ adresine bakarsanız Fransa DLC’si için kurun 1.94 belirlendiğini görebilirsiniz. (TL/Dolar = 35/17.99 = 1.94)

Hesaba bir türlü para atamadım ya. Yarın gidip atayım da hazırda kalsın. Fazla da atarsam Oregon’a saklarım. Ama inşallah Utah ve Colorado ile birlikte çıkar ya… :smiley:

scs bağımsız şirket fiyatları kura göre yapmıyor

Ben 50 TL’ye ön siparişe açacağım olay kapanacak. Hadi sipariş vermek isteyenleri bekliyorum hemen teslim… :scream: bu fiyat olayı baydı

Kesinlikle Hasan abi. Steam şunu açıklasaydı da herkes ona göre hesabını yapsaydı. Az kaldı. Yarın çıkacak…

1.29.0.124
fixed position of information label in cargo type filter
arrow_xt AI vehicle - renamed passenger locator

1 Beğeni

Her akşam bir güncelleme geliyor he. SCS fazla mı hızlandı bana mı öyle geliyor?

İsterse hızlanmasın :smiley: Yarın DLC çıkcak bugün 1.29 betasını bitirir bence.

Hesaba 50tl attım pusuya yattım

Public beta 1.29.0.125

• Reduced base probability of bigger random events. Note that the generated events are stored in save until they expire so you will not notice it right away when using existing save.

Bitemiyor :smiley:

Public beta 1.29.0.126

• Event probability tweaks

Son dokunuşlar herhalde…

World of Trucks sitesi bakımda ve bu bitince ATS 1.29 güncellemesi tamamlanacak. 90 dakika süreceğini belirtmişler.

1 Beğeni

1.29.1s oldu. Güncelleme tamamlandı şimdi sıra DLC’de!

1 Beğeni

136.8 MB’lik bir güncelleme geldi bilgisi olan var mı :slight_smile:

1.29.1.17 - 5 Aralık 2017
Aldığınız işte araç önizlemesine bakarken çökme sorunu düzeltildi.

1 Beğeni

Saol Hasan bana daha yeni geldi o yuzden sordum

1.29.2.6

Xmas dorseleri düzeltildi
hediye yükü olmayan flatbed romörkların görünümü düzeltildi

1 Beğeni