2K24 Turkey Map

BOZBEY Dinlenme Tesislerimiz , 3D modellemesi convert işlemleri bitmiştir.

12 Beğeni

OyuncuyusBis ekibinden ayrıldın ya bir kendine geldin sanki.

8 Beğeni

Konfor turizm destekleri ile yeni dudullu tesisimiz…

11 Beğeni

Mavi Kent dinlenme tesislerimizin, 3D çizimi ve converti bitmiştir yakında haritamızda yerini alacaktır…

12 Beğeni

Kaptan Dinlenme tesisleri artık haritamızda…

13 Beğeni

Öyle çok istek verilmesini tasvip eden birisi değilimdir fakat bu dediğimi naçizane bir öneri olarak kabul edersen Ankara Varan Söğütözü Tesislerini ilerleyen sürümlerde ekleme şansın varsa eklemeni öneririm.

3 Beğeni

Merhaba , bu öneriniz bir sürüm , içeriklerimizde var , Ankara’yı yeniden yapacağımız için Varan Söğütözü’de olucak daha gerçekçi bir şekilde.

5 Beğeni

Soğancı dinlenme tesislerimiz…

12 Beğeni

Hocam şu an sadece dinlenme tesisi olarak mi ilerliyosunuz yoksa şehirleride yenilemeye devam mı? Bayadir şehir görmeyince merak ettim :smile:

4 Beğeni

Sadece tesis yapıldı şehir ile ilgili bir güncelleme bu sürümde yok , başka şehirler ile ilgili olan yerlerde gerekli bilgilendirmeleri sizler ile paylaşıyoruz.

1 Beğeni

Sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin :hugs:

1 Beğeni
  • Bozbey Emir Dinlenme Tesislerimiz Bitmiş Bulunmaktadır…

10 Beğeni

Mavi Kent Dinlenme Tesislerimiz Artık Oyunda Sizleri Bekliyor…

10 Beğeni

Elinize saglık ustalar mavikent kırsehir mucur mevkinemi eklediniz kirikkaleden sonra masallah nezaman mod çikacak inşallah iyi çalişmalar.

1 Beğeni
  • Kaptan Dinlenme Tesislerimiz Artık Oyunda Sizleri Bekliyor…

10 Beğeni

Merhaba öncelikle kolay gelsin hangi iller şuan yapım aşamasındadır ne tarafa doğru bir ilerleme vardır

2 Beğeni

Dinlenme tesisler evet güzel ama asıl yollar biraz yenilense en azından şehirler yapılmasa da güzel olur, eski yollarda assetlerde sürmek aşırı bayiyo şu yılda. Mesela ben o dinlenme tesisine gitmek istemiyorum eski assetlerden dolayı :slightly_frowning_face:

2 Beğeni

diğer sürümde şehirlere yoğunlaşacağız

2 Beğeni

diğer sürümde ankara’yı ve samsun’u yenileyeceğiz inşallah

2 Beğeni

İzmir yani ege tarafına yönelicek misiniz?

1 Beğeni