BOZBEY Dinlenme Tesislerimiz , 3D modellemesi convert işlemleri bitmiştir.
OyuncuyusBis ekibinden ayrıldın ya bir kendine geldin sanki.
Mavi Kent dinlenme tesislerimizin, 3D çizimi ve converti bitmiştir yakında haritamızda yerini alacaktır…
Öyle çok istek verilmesini tasvip eden birisi değilimdir fakat bu dediğimi naçizane bir öneri olarak kabul edersen Ankara Varan Söğütözü Tesislerini ilerleyen sürümlerde ekleme şansın varsa eklemeni öneririm.
Merhaba , bu öneriniz bir sürüm , içeriklerimizde var , Ankara’yı yeniden yapacağımız için Varan Söğütözü’de olucak daha gerçekçi bir şekilde.
Hocam şu an sadece dinlenme tesisi olarak mi ilerliyosunuz yoksa şehirleride yenilemeye devam mı? Bayadir şehir görmeyince merak ettim
Sadece tesis yapıldı şehir ile ilgili bir güncelleme bu sürümde yok , başka şehirler ile ilgili olan yerlerde gerekli bilgilendirmeleri sizler ile paylaşıyoruz.
Sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin
Elinize saglık ustalar mavikent kırsehir mucur mevkinemi eklediniz kirikkaleden sonra masallah nezaman mod çikacak inşallah iyi çalişmalar.
Merhaba öncelikle kolay gelsin hangi iller şuan yapım aşamasındadır ne tarafa doğru bir ilerleme vardır
Dinlenme tesisler evet güzel ama asıl yollar biraz yenilense en azından şehirler yapılmasa da güzel olur, eski yollarda assetlerde sürmek aşırı bayiyo şu yılda. Mesela ben o dinlenme tesisine gitmek istemiyorum eski assetlerden dolayı
diğer sürümde şehirlere yoğunlaşacağız
diğer sürümde ankara’yı ve samsun’u yenileyeceğiz inşallah
İzmir yani ege tarafına yönelicek misiniz?