1700tl verdim
yer yapıldı
wow bize ver deseniz vermezsiniz ahahahaha
üstelik sözleşmeli şirket işi olurdu.
ahahaha sizi iyi yiyorlar müstehak
zaten sırf bu yüzden yakında parktaki bu tip paylaşımlar kaldırılacak.
Harita halen kullanımda istediğin gibi oynayabilirsin , seni etkileyen bir durum yok.
Neredesin kardeşim? Bu haritanın yapımı yarıda kesildi öyle mi? Aynı tas aynı hamam.
evet yapımı veya gelişimi şu an için durduruldu, son sürümünü istediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz…
bütün tr haritaları aynı kaderi paylaşıyor scs getirmeden adam gibi tr haritası oynayamayacağız maalesef
Eğer yarıda kesmezse Road to Heavy çok iyi gidiyor.
merhaba umutcan abi size bişey diycem şu karabükteki kastamonu yolu varya o yol alakasız kastamonu yoluna önce karabük merkezde kavşağa geliyorsun ordan sağdaki yerden doğru aşağı giden bi yol var ordan gidiliyor ama sizin mapte direk düz gidiliyor ve bartın yolunda safranbolu var yani bartın yolunda düz vertexli yollar ve virajlar yok yolların arasında dağ var zonguldak gerede tarafı tamam ama bahsettiğim yerler alakasız lütfen düzeltin
Pozitif geri dönüşünüz için teşekkür ederiz, bırakmaya hiç niyetimiz yok
Bırakma anam bırakma. 1:2 ölçekli harita. Bir de siz mi? Yapmayın böyle.
1.55de calısmıyor haritanız
şöyle yapacağız edeceğiz denilip son bulan bir harita daha konu kapanabilir bence Hvt den devam biz
Her bir harita projesinin çıkması bizim için çok değerli bir nimet.Çok mutlu olduğunuza üzüldüm gerçekten harita yapmak çok zor ve tek başına işin altından çıkmak üst derece tecrübe istiyor bütün ekip arkadaşlara bu oyunda bize ülkemizdeki gerçekçiliği sağladıkları için teşekkür ediyorum eğer gerçekten durdurulduysa umutun gelecek hayatında hayatına başarılar diliyorum.
Syg
Her bir harita projesini çıkması bizim için çok değerli bir nimet olması için projenin başarılı ve uyumlu bir şekilde oyuna aktarılmasıdır. İzmir gibi Balıkesir gibi Antalya, Bursa, Manisa ve daha adını saymadığım illerimizin ne otogarı ne de gerçek hayattaki konumlarıyla alakası var. Yine teşekkür ederiz bize bazı bölgelerinde Türkiye hazzını yaşattı ama bir harita projesi için maalesef ki oyun severlerin ihtiyaçlarını karşılayamadı en azından benimkini karşılamadı. Yine de ellerine sağlık, umut umarım gelecek hayatında daha başarılı projelere imza atar.
nasıl etkileyen birsey yok haritanız 1.55de calısmıyor bari biz fixleyelim paylasalım insanlar oynasın.
haklısın kral üstte bende belirttiim karabük azda olsa benziyor ama kardemir bartın yolu kastamonu yolu vb. yerler benzemiyor